HIDE

GAZETE DEMOKRAT / EKONOMİ

GRID_STYLE

SON HAVADİS

SHOW_BLOG

Kadınlar Kartal’dan seslendi: "Asla onların tek adam rejimine geçit vermeyeceğiz... Laiklikten taviz yok!"

Kadınlar Kartal’dan seslendi: Laiklikten taviz yok! Kadın Cinayetlerini Durduracağız Platformu'nun Genel Sekreteri Fidan Ataselim, "...


Kadınlar Kartal’dan seslendi: Laiklikten taviz yok!

Kadın Cinayetlerini Durduracağız Platformu'nun Genel Sekreteri Fidan Ataselim, "Asla onların tek adam rejimine geçit vermeyeceğiz" dedi.

Kadın Meclisleri ve Kadın Cinayetlerini Durduracağız Platformu,  "Laiklik ve Özgürlük İçin Kadın Yürüyüşü” başlıklı miting düzenledi.


İlk olarak İstanbul Kartal’daki Başak Durağı’nda toplanan kadınlar, ”Yaşayacağız, yaşayacağız özgür ve laik yaşayacağız", "Kadın cinayetlerini durduracağız", "Asla yalnız yürümeyeceksin" sloganlarıyla Kartal Meydanı’na kadar yürüdü. 

Miting alanına ulaşan yüzlerce kadın erkek şiddetine karşı sloganlar attı, “Laiklikten taciz vermeyeceğiz” mesajı verdi.


Ataselim: Tek adam rejimine geçit vermeyeceğiz

Mitingde konuşan Kadın Cinayetlerini Durduracağız Platformu Genel Sekreteri Fidan Ataselim şöyle dedi:


"Bize kendi fikirlerini dayatan erkekleri, tek adamı, siyasi iktidarı, yobazları hep birlikte durduracağız. Siz kimsiniz ki kadınların yaşam hakkı ile ilgili bir kanunu 6284’ü açıklayacaksınız."

"Sözümüz olsun biz sizi o Meclis'ten de  o sokaklardan da meydanlardan da atacağız. Asla onların tek adam rejimine geçit vermeyeceğiz.” Miting, alkış ve halaylarla sona erdi. (BİANET / FOTOĞRAFLAR: FATOŞ ERDOĞAN)

Business News