HIDE

GAZETE DEMOKRAT / EKONOMİ

GRID_STYLE

SON HAVADİS

SHOW_BLOG

Netanyahu'dan Erdoğan'a: Kendisi Türkiye sınırları içindeki köyleri bombaladı. Ondan ahlaki ders almayı kabul etmeyeceğiz!

İsrail Başbakanı Netaanyahu, Erdoğan'ın İsrail'i "terör devleti" olarak nitelendirmesine ilk kez yanıt verdi: "Erdoğa...


İsrail Başbakanı Netaanyahu, Erdoğan'ın İsrail'i "terör devleti" olarak nitelendirmesine ilk kez yanıt verdi: "Erdoğan Türkiye sınırları içindeki köyleri bombaladı. Ondan ahlaki ders almayı kabul etmeyeceğiz"

İsrail Başbakanı Benyamin Netanyahu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "İsrail terörist bir devlettir" sözlerine yanıt verdi. Netanyahu, "Erdoğan İsrail'i terör devleti olarak adlandırıyor ama aslında Hamas'ın terörist devletini destekliyor" dedi.

Samaritan's Purse örgütünün başkanı ve CEO'su Rahip Franklin Graham ile yaptığı görüşmede Netanyahu, "Erdoğan Türkiye sınırları içindeki köyleri bombaladı. Ondan ahlaki ders almayı kabul etmeyeceğiz" diye konuştu.

Netanyahu, Erdoğan'ın eleştirilerine ilk kez bizzat yanıt vermiş oldu.

ERDOĞAN NE DEMİŞTİ?

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin bugünkü grup toplantısında “İsrail yönetimi Gazzeli çocuklara kadınlara ve sivillere karşı insanlık tarihinin en kalleş saldırılarını düzenliyor. İsrail bir terör devletidir” ifadesini kullanmıştı.

Erdoğan, “Hamas'ı terör örgütü olarak ifade ediyorsun, Hamas Filistin'de seçimlere girip seçim kazanan bir siyasi parti ve seçimi kazandıktan sonra da hakkını haklarını elinden aldınız” demişti. (ARTI GERÇEK)

Business News