HIDE

GAZETE DEMOKRAT / EKONOMİ

GRID_STYLE

SON HAVADİS

SHOW_BLOG

"Kendinden çok emin. İlk yarıda Real Madrid'in açık ara en iyi hücumcusuydu"

3-1 biten Real Madrid-Arandina karşılaşmasının ardından, İspanya basını Arda Güler'i yazdı. El Desmarque, "Türk oyuncu, Real Madrid...


3-1 biten Real Madrid-Arandina karşılaşmasının ardından, İspanya basını Arda Güler'i yazdı. El Desmarque, "Türk oyuncu, Real Madrid formasıyla ilk maçında kalitesinin sinyallerini verdi" diye yazdı.

İspanya Kral Kupası'nda Arandina takımını 3-1 yenerek son 16 turuna kalan Real Madrid'de milli futbolcu Arda Güler ilk kez sahaya ilk 11'de çıktı. El Montecillo Stadı'nda oynanan son 32 turu maçında, Real Madrid deplasmanda Arandina'ya konuk oldu.

İlk yarısı 0-0 sona eren maçın 54. dakikasında Joselu, penaltıdan kaydettiği gol ile Real Madrid'i 1-0 öne geçirirken, 55. dakikada Brahim Diaz, farkı ikiye çıkardı. Rodrygo ise 90. dakikada kaydettiği gol ile Real Madrid'i 3-0 öne geçirdi.

Arandina, uzatmalarda bulduğu gol ile farkı ikiye indirse de karşılaşmayı 3-1 kazanan Real Madrid, İspanya Kral Kupası'nda son 16 turuna kaldı.


Real Madrid formasıyla ilk maçına çıkan ve 59 dakika sahada kalan Arda Güler'in ilk yarıda ceza sahası içinden bir şutunu kaleci kurtarırken, bir serbest vuruşu ise direkten dışarı çıktı.

Karşılaşma sonrasında İspanya basınında, Arda Güler öne çıktı. Arda Güler hakkındaki yorumlar şöyle...

MARCA: ARDA HEYECANLANDIRIYOR

Marca"Ancelotti'nin Kral Kupası hediyesi, ilk 11'de Arda Güler'in yer almasıydı. Türk futbolcu en saf haliyle kaliteydi; her kontrolde, topsuz hareketlerde, oyuna yaklaşmada, bir sonraki pası tahmin etmede. Ve tartışılmaz bir kişiliğe sahip."

MUNDO DEPORTİVO: İLK YARININ EN İYİ İSİMLERİNDEN

"Ancelotti, Arandina karşısına alışılmadık bir 11 ile çıktı. Ancak tüm bunlar, Real Madrid'in şüphesiz en büyük ilgi odağı olan Arda Güler'in gölgesinde kaldı. Türk oyuncu ilk yarının en iyi isimlerinden biriydi."


ELDESMARQUE: KALİTESİNİN SİNYALLERİNİ VERDİ

"Türk oyuncu, Real Madrid formasıyla ilk maçında kalitesinin sinyallerini verdi. Performansıyla iyi bir başlangıç yaptı."

AS: KENDİNDEN ÇOK EMİN 

"Arda Güler saha içinde kendinden çok emin. Gol atamadı ama Türk futbolcu, onu daha çok görmek istememizi sağladı. İlk yarıda Real Madrid'in açık ara en iyi hücumcusuydu."

EL MUNDO: YETENEKLERİNİ GÖSTERDİ

"Arda Güler, Real Madrid formasıyla ilk maçına çıktı. 18 yaşındaki oyuncu transfer baskısının olduğu bir dönemde yeteneklerini gösterdi."

RELEVO: MAÇIN EN İYİLERİNDEN BİRİYDİ

"Arda Güler maçın en iyi oyuncularından biri olarak öne çıktı."

DEFANSA CENTRAL: BEKLENTİLERİ HAKLI ÇIKARDI

"Yeteneğini her an fark edebiliyorsunuz. Bireysel kalite açısından ne kadar farklı olduğunu görebiliyorsunuz."

SPORT: TAKIMIN EN İYİSİYİDİ

"Arda Güler ilk yarım saatte olağanüstü bir performans sergiledi. Takımın en iyi oyuncusuydu."

Business News