HIDE

GAZETE DEMOKRAT / EKONOMİ

GRID_STYLE

SON HAVADİS

SHOW_BLOG

Sağlık sorunu nedeniyle İliç'e gelemediğini söyleyen Mehmet Özhaseki 9 günde 2 törene katılmış!

İliç'te yaşanan maden faciasının ardından 9 gün boyunca bölgeye gelmeyen ve "Tek neden sağlık sorunlarım" açıklaması yapan Özh...


İliç'te yaşanan maden faciasının ardından 9 gün boyunca bölgeye gelmeyen ve "Tek neden sağlık sorunlarım" açıklaması yapan Özhaseki'nin Adana ve Osmaniye'de kura törenine katıldığı ortaya çıktı.

Erzincan'ın İliç ilçesinde Çöpler Altın Madeni'nde yaşanan toprak kayması nedeniyle 9 işçinin toprak altında kaldığı maden bölgesine 9 gün boyunca gelmeyen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki'nin bugüne kadar birçok etkinliğe katıldığı ortaya çıktı.


Bugün ilk kez İliç'e gelerek açıklamalarda bulunan Bakan Özhaseki, sağlık sorunları nedeniyle bölgeye gelemediğini söyleyerek "Özür dilemem gerekirse özür dilerim" demişti.  

Özhaseki'nin İliç faciasının yaşandığı 13 Şubat'tan 1 gün sonra 14 Şubat'ta İstanbul Ticaret Odası Yönetim Kurulu ile kentsel dönüşüm istişare toplantısına katıldığı ortaya çıktı.

unun dışında Özhaseki 19 Şubat Pazartesi günü Osmaniye'de, 20 Şubat Salı günü de Adana'da deprem konutları kura ve teslim törenlerine katıldı. 

İliç maden kaymasının meydana geldiğinden beri sosyal medya hesabından paylaşımlarda bulunan Özhaseki katıldığı etkinlikleri de sosyal medya hesabından paylaştı.


Business News