HIDE

GAZETE DEMOKRAT / EKONOMİ

GRID_STYLE

SON HAVADİS

SHOW_BLOG

Galatasaray gol attı, Fenerbahçe sahayı terk etti (VİDEO)

Erteleme talebi reddedilen Fenerbahçe Süper Kupa'da Galatasaray karşısına U-19 ekibiyle çıktı. Galatasaray 1. dakikada Icardi'yle ön...


Erteleme talebi reddedilen Fenerbahçe Süper Kupa'da Galatasaray karşısına U-19 ekibiyle çıktı. Galatasaray 1. dakikada Icardi'yle öne geçti; Fenerbahçe sahayı terk etti, yarıda kalan maç tatil edildi.

Erteleme tartışmalarının gölgesinde Urfa'da başlayan Süper Kupa finali yarıda kaldı.

Urfa 11 Nisan Stadı'nda oynanacak maç için, Fenerbahçe kente U19 ekibiyle gitti. 

Takımların sahaya şu ilk 11'lerle çıktı;  

Galatasaray: Muslera, Kaan, Nelsson, Abdülkerim, Köhn, Berkan, Torreira, Barış Alper, Mertens, Kerem Aktürkoğlu, Icardi

Fenerbahçe: Furkan Onur, Mustafa Emir, Efekan, Yusuf, Ümitcan, Muhammet, Görkem İbrahim, Kerem, Muhammet Zeki, Emirhan, Çağrı.


FENERBAHÇE SAHADAN ÇEKİLDİ

Galatasaray 1. dakikada Icardi'nin golüyle 1-0 öne geçti. 

Golün ardından santra yapmayan Fenerbahçe maçın 2. dakikasında sahadan çekildi. 

Daha sonra hakem Volkan Bayarslan maçı tatil etti.

GALATASARAY 'ANTRENMAN MAÇI' YAPTI 

Galatasaraylı futbolcular, Fenerbahçe'nin sahadan çekilmesinin ardından ilk 11'i ve yedek kadrosuyla çift kale 'antrenman maçı' yaptı.


GALATASARAY'DAN KUPA MESAJI: İKİ KUPALI ŞAMPİYON

Galatasaray kulübü maçın tatil edilmesinin ardından sosyal medya hesaplarından "Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. yılında iki kupalı şampiyon, #Cumhuriyetin100üGalatasaray!" paylaşımı yaptı. 

İlerleyen dakikalarda Icardi'nin golünü yayınlayarak Galatasaray bir paylaşım daha yaptı: "Her şey çok hızlı oldu. Kaçıranlar için Mauro Icardi’nin muhteşem golü." 

"ALİ KOÇ DIŞARI"

Şanlıurfa'da Süper Kupa maçının başlama düdüğünden önce "Ali Koç dışarı" tezahüratları yapıldı.

Şanlıurfa'da düzenlenen Süper Kupa maçında Galatasaray ile Fenerbahçe oyuncuları sahaya çıkarken Galatasaray tribünlerinden Fenerbahçe Başkanı Ali Koç aleyhine tezahürat yapıldı.

Tribünlerden yapılan tezahüratta "Ali Koç dışarı" sözleri sarf edildi. Daha sonra başlayan İstiklal Marşı sonrası tezahürat kesildi.


Fenerbahçe U19 Takımı'nın ilk dakikadan sonra içeri girmesinin ardından Ali Koç ve sarı-lacivertli takıma yönelik küfürlü tezahüratlar yapıldı.

Galatasaraylı futbolcular antrenman maçı yaptı!

Galatasaray ile Fenerbahçe, 2023 Turkcell Super Kupa finalinde karşı karşıya geldi. Sarı-lacivertli ekibin sahadan çekilmesinin ardından Galatasaraylı futbolcular antrenman maçı yaptı.

Galatasaray ile Fenerbahçe, 2023 Turkcell Super Kupa finalinde karşı karşıya geldi, Fenerbahçe sahadan çekildi.

Maçın 1. dakikasında Mauro Icardi'nin attığı gol ile Galatasaray 1-0 öne geçmiş ve golün ardından A takımı temsilen sahada bulunan Fenerbahçe U19 oyuncuları teknik heyetten gelen talimat ile sahadan çekildi.


ANTRENMAN MAÇI YAPMAYA BAŞLADI

Bu gelişme üzerine maçın hakemi Volkan Bayarslan maçı tatil etti ve Galatasaraylı oyuncular saha ortasında kutlama yapmaya başladı.

Fenerbahçe takımının sahadan çekilmesi üzerine Galatasaray ilk 11'inde bulunan oyuncular ve yedek oyuncular antrenman maçı yapmaya başladı.

Galatasaraylı futbolculardan flaş tepki!

Süper Kupa maçına U19 takımıyla çıkan Fenerbahçe, 2. dakikada sahayı terk etti. Bu sırada Galatasaraylı futbolcular, sarı-lacivertli oyuncuları alkışlayarak tepki gösterdi.

Süper Kupa maçına U19 takımıyla çıkan Fenerbahçe'de futbolcular, Galatasaray'ın 1. dakikada bulduğu golün ardından yapılan santra sonrası sahayı terk etti. Bu sırada Icardi'den çarpıcı bir tepki geldi.

ICARDI'DEN TEPKİ ALKIŞI

Fenerbahçeli futbolcular sahayı terk ettikten sonra Galatasa


ray forması giyen Mauro Icardi, sarı-lacivertli futbolculara dönerek tepki alkışında bulundu.

İşte TFF'nin maçla ilgili vereceği kararlar...

Turkcell Süper Kupa maçında Fenerbahçeli futbolcular sahadan çekilmişti. TFF'nin bundan sonra izleyeceği yol haritası 1 haftada tamamlanması bekleniyor.

Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki Süper Kupa finalinin sarı lacivertli oyuncuların soyunma odasına gitmesi ve yarıda kalmasının ardından akıllarda TFF'nin yol haritası merak konusu oldu.

Öncelikle TFF, müsabaka görevlilerinin raporlarını bekleyecek (Futbol Müsabaka Talimatı Madde 26-3). Raporlar geldikten sonra Disiplin Kurulları'nın görev zamanı başlayacak (Madde 23-3). Disiplin Kurulları, Madde 22-a'ya göre hükmen mağlubiyet kararını verecek.

Ardından, bu kararı madde 26-1'e göre TFF Yönetim Kurulu onaylayacak.

Tüm bu süreçlerin 1 hafta içerisinde tamamlanması bekleniyor.


TFF Futbol Müsabaka Talimatnamesi İlgili Maddeleri

Madde 22 - Hükmen Yenik Sayılmalar

a) Müsabakanın ilan edildiği sahaya belirlenen saatte 9 (dokuz) kişiden az bir kadro ile çıkmak ya da müsabaka esnasında herhangi bir sebeple takımın sahadaki futbolcu sayısının 6 (altı) kişiye inmesi (Bu durumda müsabakaya devam edilmez.)

Madde 23 - Hükmen Mağlubiyet Sürecinde Uygulanacak usul ve sonuçlar

3) Bu talimatın 19. maddesi (Güvenlik nedeniyle müsabakaların tamamlanamaması maddesi) kapsamı dışında kalan hükmen mağlubiyet kararlarını vermeye Disiplin Kurulları yetkilidir.


4) Hükmen yenik sayılma halinde galip gelen takım lehine 3 gol verilir. Hükmen yenik sayılan takım, gol atmış olsa dahi hiçbir golü geçerli kabul edilmez. Hükmen galip gelen takımın üçten fazla attığı goller geçerli olarak kabul edilir.

Madde 26 - Müsabaka Sonuçlarının Tescili


1) TFF tarafından düzenlenen veya izin verilen müsabakaların sonuçları, TFF tarafından tescil edilmeden geçerli sayılmaz.

3) TFF, Uluslararası Futbol Oyun Kuralları'nın öngördüğü süreç içerisinde herhangi bir nedenle tamamlanamayan müsabakaların sonuçlarını, müsabaka görevlilerinin raporlarına ve gerektiğinde yapılacak araştırmaya göre karara bağlar ve ilan eder.

 

Business News