Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

GAZETE DEMOKRAT / İKTİDAR DOSYASI

HIDE_BLOG

Fenerbahçe, 2. ön eleme turu ilk maçında deplasmanda Lugano'yu 4-3 mağlup etti! (VİDEO)

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Fenerbahçe, 2. ön eleme turu ilk maçında deplasmanda karşılaştığı Lugano'yu 4-3 mağlup etti. Sarı-lacivert...

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Fenerbahçe, 2. ön eleme turu ilk maçında deplasmanda karşılaştığı Lugano'yu 4-3 mağlup etti. Sarı-lacivertli ekibin gollerini Boşnak yıldız Edin Dzeko (3) ve Ferdi Kadıoğlu kaydetti.


Jose Mourinho yönetimindeki ilk resmi maçına çıkan Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turu ilk maçında Mattia Croci-Torti'nin ekibi Lugano'yu 4-3 mağlup etti.

Stockhorn Arena'da oynanan mücadelede Fenerbahçe'nin kaptanı Edin Dzeko 45+1'de penaltıdan,  46. dakikada ve 67. dakikada attığı goller ile yıldızlaştı. Fenerbahçe'nin 4. golünü ise 73. dakikada Ferdi Kadıoğlu kaydetti.

RÖVANŞ İÇİN ÖNEMLİ GALİBİYET

Lugano'nun gollerini ise 4. dakikada Ayman El Wafi, 64. dakikada Urman Bislimi, 90+3'te Valenzuela kaydetti. 

Bu sonuçla birlikte Fenerbahçe üst tura yükselmek için büyük bir avanta elde etmiş oldu. Sarı-lacivertli ekip, rövanş maçında Lugano ile 30 Temmuz Salı günü Ülker Stadyumu'nda 20.00'de karşılaşacak.

İLK 11'LER

Lugano: Saipi, Zanotti, Papadopoulos, El Wafi, Valenzuela, Bislimi, Grgic, Doumbia, Cimignani, Bottani, Aliseda.

Fenerbahçe: Dominik Livakovic, Bright Osayi-Samuel, Çağlar Söyüncü, Alexander Djiku, Jayden Oosterwolde, Krunic, Fred, Dusan Tadic, Sebastian Szymanski, Ryan Kent, Edin Dzeko.

Hiç yorum yok

SON YAZIDAN