Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

GAZETE DEMOKRAT / İKTİDAR DOSYASI

HIDE_BLOG

EMEK/SINIF/HALK

Orman yangınlarında felaketin boyutunu gözler önüne seren fotoğraflar...

İzmir'deki yangın 4. gününe girerken Aydın, Bolu, ve Manisa, Karabük ve Uşak'da orman yangınlarının etkisi de devam ediyor. Ekipleri...

İzmir'deki yangın 4. gününe girerken Aydın, Bolu, ve Manisa, Karabük ve Uşak'da orman yangınlarının etkisi de devam ediyor. Ekiplerin ve vatandaşların müdahalesi sürerken rüzgar, yüksek nem ve yeni yangınların çıkması, söndürme çalışmalarını zorlaştırıyor. Yangınlara ilişkin fotoğraflar ise felaketi gözler önüne seriyor.


İzmir'deki yangın 4. gününe girerken Aydın ve Bolu orman yangınlarının etkisi de devam ediyor. Ekiplerin ve vatandaşların müdahalesi sürerken rüzgar, yüksek nem ve yeni yangınların çıkması, söndürme çalışmalarını zorlaştırıyor.

İzmir'deki yangın 4. gününe girerken son gelişmelerle ilgili bilgi aktaran Bakan Yumaklı, İzmir Karşıyaka Yamanlar ve Urla ile Bolu Göynük'deki orman yangınlarının kontrol altına alındığını açıkladı.

İzmir-Menderes, Aydın, Manisa, Karabük ve Uşak'ta ise yangınla mücadele sürüyor.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, İzmir’de 43 bina 45 bağımsız bölümün yangından etkilendiği, ağır yıkık ya da orta hasarlı olduğunu açıkladı. (T24)












Hiç yorum yok

SON YAZIDAN