Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

GAZETE DEMOKRAT / İKTİDAR DOSYASI

HIDE_BLOG

Devlet Bahçeli'den 'Abdullah Öcalan' çağrısı: 'Tecridi kaldırılırsa, gelsin Meclis'te konuşsun'

Partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulunan MHP lideri Devlet Bahçeli, Abdullah Öcalan'a yaptığı "Örgütünü tasfiye etsin&qu...


Partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulunan MHP lideri Devlet Bahçeli, Abdullah Öcalan'a yaptığı "Örgütünü tasfiye etsin" çağrısının ardından yeni bir çağrıda daha bulundu. Bahçeli, "Tecridi kaldırılırsa gelsin TBMM'de DEM Parti Grup Toplantısı'nda konuşsun, örgütün lağvedildiğini haykırsın" diye konuştu.

İmralı Cezaevi'nde bulunan Abdullah Öcalan'a örgütünü feshetme çağrısı yapan Bahçeli, "Tecridi kaldırılırsa gelsin TBMM'de DEM Parti Grup Toplantısı'nda konuşsun, terörün tamamen bittiğini ve örgütün lağvedildiğini haykırsın" diye konuştu.

"ADRES İMRALI'DAN DEM'E UZANSIN"

Bahçeli şu ifadeleri kullandı:

"Türkiye'ye getirilirken her türlü hizmete hazırım diyen teröristbaşı buyursun, terörün bittiğini, örgütün tasfiye edildiğini tek taraflı ilan etsin. Bu çağrımı henüz anlamayanlar çok sayıda. Türkiye Yüzyılı'nda terörü sıfırlamak amacına matuf ikinci hüküm cümlem şöyledir: Şayet tecridi kaldırılırsa gelsin, TBMM'de DEM Grup Toplantısı'nda konuşsun. Terörün tamamen bittiğini ve örgütün lağvedildiğini haykırsın. Bu dirayeti gösterirse umut hakkının kullanımıyla ilgili yasal düzenlemenin yapılmasının önü de ardına kadar açılsın. Adres İmralı'dan DEM'e uzansın."

Hiç yorum yok