Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

GAZETE DEMOKRAT / İKTİDAR DOSYASI

HIDE_BLOG

Fenerbahçe Kadıköy'de Manchester United'la 1-1 berabere kaldı / Beşiktaş, Lyon'da Gedson'la kazandı (VİDEO)

Beşiktaş, Lyon'da Gedson'la kazandı... Beşiktaş Avrupa Ligi'nde, Olympique Lyon'a konuk oldu. İkinci yarıda baskıyı artıran ...


Beşiktaş, Lyon'da Gedson'la kazandı...

Beşiktaş Avrupa Ligi'nde, Olympique Lyon'a konuk oldu. İkinci yarıda baskıyı artıran Beşiktaş 72'de Gedson Fernandes'le öne geçip maçı 1-0 kazandı.

UEFA Avrupa Ligi'nin 3. haftasında Beşiktaş, Olympique Lyon'a konuk oldu. 
Lyon'daki Groupama stadındaki karşılaşmayı Almanya'dan Harm Osmers, Dominik Schaal ve Stefan Lupp yönetti.

Groupama Stadyumu'nda oynanan maçta Beşiktaş'a galibiyeti getiren golü 71. dakikada Gedson Fernandes kaydetti. Gedson Fernandes, bu golle birlikte bu sezon çıktığı 14. resmi maçta 7. golünü kaydetmiş oldu.

Oynadığı son 5 resmi maçtan da galip ayrılan Lyon'un bu serisi, Beşiktaş maçıyla birlikte sona ermiş oldu.

Öte yandan Beşiktaş maçının ilk yarısında 17 şut çeken Lyon, bu sezon bir Avrupa Ligi karşılaşmasının ilk devresinde en yüksek sayıya ulaşan takım oldu. 

Bu sonuçla birlikte Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi'ndeki ilk puanlarını almış oldu ve puanını 3'e yükseltti. Lyon ise UEFA Avrupa Ligi'ndeki ilk puanı kaybını yaşadı ve 6 puanda kaldı.
UEFA Avrupa Ligi'nin bir sonraki maç haftasında Beşiktaş evinde Malmö'yü konuk ederken, Lyon deplasmanda Hoffenheim ile karşılaşacak.


Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi mücadelesinde Manchester United'la 1-1 berabere kaldı.

UEFA Avrupa Ligi'nin üçüncü haftasında Fenerbahçe ve İngiltere kulübü Manchester United karşı karşıya geldi.

Mücadeleyi Fransız hakem Clement Turpin yönetti.

Ev sahibi Fenerbahçe sahaya Livakovic, Osayi-Samuel, Çağlar Söyüncü, Djiku, Mert Müldür, Amrabat, Fred, Szymanski, Tadic, Saint-Maximin ve En-Nesyri ilk 11'iyle çıktı.

Manchester United ise Onana, Dalot, De Ligt, Lindelöf, Martinez, Ugarte, Eriksen, Rashford, Mazraoui, Garnacho ve Zirkzee ile maça başladı.

Manchester United 15. dakikada Eriksen'in golüyle öne geçti. Hızlı gelişen atakta sol kanattan ceza sahasına giren Garnacho, topu yerden içeri çevirdi. Mazraoui tek dokunuşla topu Zirkzee'ye bıraktı. Zirkzee boş durumda ceza sahasına koşu yapan Eriksen'i gördü. Topa bekletmeden vuran Eriksen ağları havalandırdı: 0-1

ONANA'DAN ÜST ÜSTE İKİ KURTARIŞ

37. dakikada Fenerbahçe gole yaklaştı. Sol kanatta Szymanksi'nin ortasında En-Nesyri'nin kafa vuruşunu kaleci Onana kurtardı. Seken topu Tadic yeniden En-Nesyri'ye çevirdi. En-Nesyri ikinci kafa vuruşunda Onana topu kornere tokatladı.

İlk yarı Manchester United'ın 1-0 üstünlüğüyle sona erdi.

Fenerbahçe, 49. dakikada En-Nesyri'yle skora denge getirdi. Sol kanattan Saint-Maximin'in ortasında, ceza sahasındaki En-Nesyri kafa vuruşuyla topu ağlara gönderdi: 1-1

MOURINHO KIRMIZI KART GÖRDÜ

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho, 58. dakikada Osayi-Samuel'in yerde kaldığı pozisyon ardından penaltı beklentisiyle gösterdiği tepkinin ardından kırmızı kartla tribüne gönderildi. 
Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve mücadele 1-1 berabere tamamlandı. Bu sonuçla 1 galibiyet, 2 beraberliği bulunan Fenerbahçe puanını 5'e çıkardı. Manchester United ise 3. beraberliğini aldı ve 3 puana yükseldi. (DUVAR - CUMHURİYET)

Hiç yorum yok