Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

GAZETE DEMOKRAT / İKTİDAR DOSYASI

HIDE_BLOG

Çağdaş Atan'dan mağlubiyet yorumu: 10 yıllık teknik adamlık kariyerimin en ağır mağlubiyeti! (ÖZET VİDEO)

RAMS Başakşehir, UEFA Konferans Ligi'nde lig aşamasının ikinci maçında karşılaştığı Slovenya ekibi Celje'ye deplasmanda 5-1 mağlup o...


RAMS Başakşehir, UEFA Konferans Ligi'nde lig aşamasının ikinci maçında karşılaştığı Slovenya ekibi Celje'ye deplasmanda 5-1 mağlup oldu.

Celje Stadyumu'nda oynanan müsabakada RAMS Başakşehir'in golünü 75. dakikada Dimitrios Pelkas attı. Celje'nin gollerini ise 5. dakikada Tamar Svetlin, 30. dakikada Ivan Brnić, 34. dakikada Svit Sešlar ve 51. ile 77. dakikalarda Armandas Kučys kaydetti.

RAMS Başakşehir'in karşılaşma boyunca çok etkisiz oynaması ve rakibini hiç zorlayamaması oldukça ilginçti.

Başakşehir Teknik Direktörü Çağdaş Atan, 5-1 kaybedilen Celje maçının ardından konuştu.

Celje Stadı'nda oynanan karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısına katılan Çağdaş Atan, "10 yıllık teknik adamlık kariyerimin en ağır maçlarından birini oynadık. Maçın başında bir iki iyi pozisyona girerek başladık... çok ağır bir mağlubiyet aldık" ifadelerini kullandı.

Turuncu-lacivertli ekip, lig aşamasının ilk maçında karşılaştığı Avusturya ekibi Rapid Wien'e deplasmanda 2-1 mağlup olmuştu.

RAMS Başakşehir, lig aşamasının üçüncü maçında Danimarka ekibi Kopenhag ile deplasmanda 7 Kasım 2024 Perşembe günü TSİ 22.00'de karşılaşacak.

Hiç yorum yok