HIDE

GAZETE DEMOKRAT / EKONOMİ

GRID_STYLE

SON HAVADİS

SHOW_BLOG

Erdoğan'a çok sert sözler!

Atina'dan Erdoğan'a: Sen işine bak... Başbakan'ın "Yunanistan para için yalvarıyor" sözlerine Yunan hükümet sözcüsünd...

Atina'dan Erdoğan'a: Sen işine bak...
Erdoğan'a çok sert sözler!Başbakan'ın "Yunanistan para için yalvarıyor" sözlerine Yunan hükümet sözcüsünden çok sert yanıt geldi: "Gürültü yapmayın. Kendi işinize bakın. Türkiye'nin Yunanistan'ın milli gelirine ulaşmak için daha çok yolu var."

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na yanıt verirken kullandığı "Türkiye ile Yunanistan'ı karşılaştırıyor. Buna kargalar bile güler. Para için yalvarıyorlar, adalarını satma noktasındalar" sözlerine, Atina'dan çok sert bir yanıt geldi.

BİZİ YAKALAMANIZA ÇOK VAR

Yunan Hükümet Sözcüsü Dimitris Tsiodras, Erdoğan'ın sözlerine yanıt verirken, "Komşularımızdan beklentilerimiz gürültü yapmaları yerine bizim sorunlarımıza saygı duymaları. Yunanistan üzerine konuşacaklarına kendi işlerine bakmalılar" dedi.

Tsiodras, "Biz sorun yaşıyor olabiliriz, ancak Türkiye'nin önünde Yunanistan'ın kişibaşına milli gelirini yakalayabilmesi için daha çok yolu var" ifadelerini kullandı.

Business News