HIDE

GAZETE DEMOKRAT / EKONOMİ

GRID_STYLE

SON HAVADİS

SHOW_BLOG

Felsefe Kongresi’nde Fethullah Gülen propagandası!

Muğla Üniversitesi’nin Pittsburgh Üniversitesi ile ortaklaşa olarak Muğla’da düzenlediği 7. Uluslararası Bilim Felsefesi Kongresi'ne Fe...


Muğla Üniversitesi’nin Pittsburgh Üniversitesi ile ortaklaşa olarak Muğla’da düzenlediği 7. Uluslararası Bilim Felsefesi Kongresi'ne Fethullah Gülen damgasını vurdu. Felsefe kongresi sonrası verilen yemekte Gülen’in 1 saatlik bir konuşma videosu gösterilirken, Gülen okullarının da tanıtımını yapıldı.
Muğla Üniversitesi’nin ev sahipliğinde düzenlenen 7. Uluslararası Bilim Felsefesi Kongresi’nde Fethullah Gülen’in konuşmalarını içeren bir video gösterimi yapıldı.
Felsefe Kongresi Gülen gösterisine dönüştü
Muğla Üniversitesi tarafından 14-16 Haziran tarihlerinde düzenlenen 7. Uluslararası Bilim Felsefesi Kongresi, Gülen cemaatinin şovuna dönüştü. İki gün süren Kongre’nin son gününde Gülen cemaatine yakın olan Piri Reis Koleji'nde verilen yemekte, Gülen ve okullarının propagandası yapıldı.
Ney dinletisi ve Gülen videosu
Akşam yemeğinde konuklara ney ile ilahi dinletisi yapılırken, Fethullah Gülen'in 1 saatlik bir konuşmasının videosu da katılımcılara izlettirildi. Videoda Gülen okullarının tanıtımı da yapılırken, Gülen okullarının bulunduğu ülkeler ışık yakılarak gösterildi.
Etkinliğe katılan akademisyenleri de şaşırtan ve bir kısmının terk ettiği yemek sonrası, öğrenciler tarafından yabancı akademisyenlere, “etkinliği düzenleyenlerin Türkiye’de kürtajı yasaklayanlar” olduğu anlatıldı.
Üniversiteden yanıt yok
Konuya ilişkin bilgi almak için ulaştığımız Muğla Üniversitesi yetkilileri ve Felsefe Bölüm Başkanı Mehmet Elgin, sorularımızı yanıtsız bırakarak, konuya ilişkin konuşmayacağını dile getirdi.

Business News