HIDE

GAZETE DEMOKRAT / EKONOMİ

GRID_STYLE

SON HAVADİS

SHOW_BLOG

Anadolu Ajansı, foseptik çukuru mu?

Ajans, dün, Şam Üniveristesi Mimarlık Fakültesi'ne düzenlenen terörist saldırıyı, "Esad güçleri gerçekleştirmiş" gibi serv...

Ajans, dün, Şam Üniveristesi Mimarlık Fakültesi'ne düzenlenen terörist saldırıyı, "Esad güçleri gerçekleştirmiş" gibi servis etti.


Devletin resmi ajansı olan Anadolu Ajansı, AKP Hükümeti'nin psikolojik savaş propogandası için inanılmaz bir habere imza attı.

Ajans, teröristlerin dün Şam Üniversitesi Mimarlık Fakültesi'ne düzenlediği saldırıdan Suriye yönetimini sorumlu tuttu. Anadolu Ajansı, 10 öğrencinin hayatını kaybettiği saldırıyı "Esad güçleri yaptı" diyerek servis etti.

Ajans, haberini merkezi Londra'da bulunan ve muhaliflere açıkça destek veren Suriye İnsan Hakları Gözlemevi’nin açıklamasına dayandırdı. Ancak açıklamada, ne Esad güçleri ne de Suriye ordusunun adı geçiyordu.

Anadolu Ajansı, örgütün açıklamasını çarpıtarak, terörist saldırıyı Suriye ordusu yapmış gibi gösterdi. Üstelik, Suriye İnsan Hakları İzleme Örgütü Başkanı Rami Abdul Rahman, muhaliflerin saldırılarında havan mermisi kullanmasını eleştirdi. Abdurrahman, havan mermili saldırılarda sivillerin öldüğüne dikkat çekti.

Business News