Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

GAZETE DEMOKRAT / İKTİDAR DOSYASI

HIDE_BLOG

Gençlik Antakya’da barışın perdesini açıyor

Bu yıl “Barış” temasıyla düzenlenen 3. Gençlik Filmleri Festivali’nin beyazperdesi savaşı çok yakından yaşayan Antakya’da da açılıyor. ...

Bu yıl “Barış” temasıyla düzenlenen 3. Gençlik Filmleri Festivali’nin beyazperdesi savaşı çok yakından yaşayan Antakya’da da açılıyor.
“Gençliğin sesi perdede yankılanıyor” diyerek 2010 yılında yola çıkan Gençlik Filmleri Festivali, bu yıl Kıbrıs ve Diyarbakır’dan sonra Antakya’da da ilk kez üniversitelilerle buluşuyor.

Genclik Filmleri Festivali Türkiye’nin içerisinde bulunduğu siyasal sürece paralel olarak farklı temalarda seyircileriyle buluşuyor . Festival barış temasıyla düzenlenen üçüncü yılında üniversitelilerin alternatif, bağımsız film festivali yolunda olmaya doğru ilerliyor.
“Üniversitenin ilerici, aydın yüzleri”, Hatay halkının barış sesini yükseltmek için Gençlik Filmleri Festivali’ne çağırıyor.
16 Nisan Cumartesi günü Serinyol Kültür Merkezi’nde saat 17’de başlayacak galada Metin-Kemal Kahraman ve Serdar Keskin dinletilerinin yanı sıra, “Anadilim nerede” isimli film izlenebilecek.
Festival kapsamında 18 Nisan Pazartesi günü “Suriye savaşı ve Antakya” başlıklı bir söyleşi de gerçekleştirilecek.

Hiç yorum yok