HIDE

GAZETE DEMOKRAT / EKONOMİ

GRID_STYLE

SON HAVADİS

SHOW_BLOG

DIŞ BASIN: Türkler savaşırsa olaylar değisir... "TÜRK BAHARI..."

Dünya basını Gezi Parkı'ndaki olayları izleyicilerine 'Türk Baharı' olarak duyurdu El Cezire televizyonu Taksim Gezi Parkı&...

Dünya basını Gezi Parkı'ndaki olayları izleyicilerine 'Türk Baharı' olarak duyurdu

El Cezire televizyonu Taksim Gezi Parkı'ındaki olaylara canlı bağlantı yaptı.Gerçekleştirilen yayında spikerin Türk Baharı ifadesini kullanması dikkat çekti.

El Cezire’nin Taksim’deki olayları yerinde izleyen muhabiri “Polis, barışçıl gösteriyi darmadağın etmek için gözyaşartıcı gaz ve tazyikli su kullandı … Farklı istikametlere koşan çok sayıda turisti gördük. İnsanlar, bölgedeki kafeteryalara ve evlere sığınmaya çalışıyor. Polis farklı yönlere gaz sıkıyor” diye anlatı.

El Cezire muhabiri “Farklı istikametlere koşan çok sayıda turisti gördük” derken göstericiler için “İnsanlar çok kızgın” dedi.

“Polis, kentin merkezindeki Gezi parkı’nın yıkılmasına karşı barışçıl gösteriyi darmadağın etmek için gözyaşartıcı gaz ve tazyikli su kullandı” diyen El Cezire’nin muhabiri “Farklı istikametlere koşan çok sayıda turisti gördük. İnsanlar, bölgedeki kafeteryalara ve evlere sığınmaya çalışıyor. Polis farklı yönlere gaz sıkıyor” sözlerini de kullandı.

ALMANYA TAKDİR ETTİ

Almanya'nın ZDF kanalı Taksim'de yaşanan doğa savaşını büyük bir takdirle karşıladı. Haberi; "Barbar dediğimiz Türkler doğa için savaşıyor ve Türkler savaşırsa olaylar değisir." metni ile duyurdu.

Business News