Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

GAZETE DEMOKRAT / İKTİDAR DOSYASI

HIDE_BLOG

Ziraat Kupası Fenerbahçe'nin...

F.Bahçe toplamda oynadığı 64. maçın bitiminde “en azından Türkiye Kupası müzeme gitsin”, Trabzonspor ise küme düşme korkusu yaşadığı bu ...

F.Bahçe toplamda oynadığı 64. maçın bitiminde “en azından Türkiye Kupası müzeme gitsin”, Trabzonspor ise küme düşme korkusu yaşadığı bu sezonda “kupayla moral bulayım” derdindeydi. Trabzon iyi oynadığı dakikada golü yedi, ilk yarıda bu gole karşılık veremedi. F.Bahçe kontraları atsaydı, oyunu daha erken de koparırdı, ancak kalende Tolga varsa güvendesin.

Sarı-lacivertliler ikinci yarıda gözle görülür biçimde oyundan düştü. Eğer Trabzon final paslarında acele etmeseydi, maçı belki de uzatabilirdi. F.Bahçe, 29 yıl sonra kupayı Ankara’da aldı 30. yılında yine Ankara kupa getirdi. Ankara’nın var bir uğuru: 1-0.

BARIŞ SAĞLANAMADI

3’te ilk tehlike Trabzon’dan geldi. Olcan’ın ortasında Mert boşa çıktı, Volkan tamamlamak istedi, Hasan Ali kademeye girdi. Trabzon top göstermediği 9 dakikada golü yemeyi de başardı. Mert’ten topu alan Topal, orta sahaya gelmeden o kadar güzel arayı gördü ki Sow için sadece Tolga’yı avlayarak kaldı: 1-0. 18’de bu sefer Topal pas vermeyip kendisi vurdu, aut. İlk yarının uzatma dakikasında Cristian’ın frikiğini çıkaran Tolga farkın ikiye çıkmasına müsaade etmedi.

55’te Sow o kadar güzel vurdu ki, Tolga bu şutu aynı güzellikte çıkardı. 58’de Adrian vurdu, pozisyon netti ancak vuruş o kadar etkili değildi, aut. 63’de Cristian bir kez daha şansını denedi ancak Tolga o kadar konsantreydi ki ben tek gol yerim dedi. 70’de Olcan da uzak mesafeden vurdu, top kale direğini sıyırdı.

73’te gol atmayı kafasına koyan Cristian sırtı dönük aldığı topa döner dönmez vurdu, top direkten geri geldi. 86’da Webo’da bire birde Tolga’yı geçemedi. Milli eldiven dün yıldızlaşsa da F.Bahçe kupayı almayı daha çok istedi. Topal ayakta kalan isim oldu.