Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
SHOW_BLOG

SOSYAL MEDYADAKİ ÇİRKİN SALDIRIYA DİKKAT!

Direnişimiz ilk günkü kararlılığı ile devam etmektedir. Provokatörler, katil polislerde, hükümettin yönlendirmeleri ile direnişe leke s...

Direnişimiz ilk günkü kararlılığı ile devam etmektedir. Provokatörler, katil polislerde, hükümettin yönlendirmeleri ile direnişe leke sürmeye, direnişin gücünü kırmaya kararlılıkla devam etmekteler.

Gerek sosyal medya, Gerek yandaş basın aracılığı ile bu haklı direnişi lekeleme çabaları hergün artarak büyümekte, ama buna karşı bizler, bu provokatör ve polis - hükümet oyununa karşıda son derece hassas yaklaşmaktayız.

Gerek sosyal medya, gerekse yandaş basın son bir kaç gündür, Miraç kandilinde direnişçiler olay çıkaracak, Eylemi başlatanlar Bülent arınç ile Görüşecek, Türk ve Kürt gruplar birbirlerine saldırıyor haberleri ile direnişi lekelemeye çalışmaktadır. Çoğunuzun bildiği, duyduğu haberlerde, izlediği videolarda herşey o kadar açık ki.. Biz yinede bir açıklama yapma gereği duyuyoruz.

Son günlerde akp'li provakatörler kürt bayrakları ve türk bayrakları ile olayları provake etmek için halkın arasına karşıyor ( ki osmanlıyı savunan bu grup türklükten kürtlükten nefret etmesine karşın bu kalıpları kullanarak, yalan haber, değiştirilmiş fotoğraflar ile kendilerine ters düşmelerine karşı fitne, fesad, yalanı baz almış son hızda ilerliyorlar ), sözde bir grup hükümetle görüşmeye gidiyor, sözde yandaşların çektiği videolarda polis masum gösterilmeye çalışılıyor, polis türk bayraklı grup ayrılsın biz diğerlerine saldıracağız diye bas bas bağırıyor.. Değindiğimiz, değinmeyi unuttuğumuz tüm olayar direnişin haklılığını ve gücünü kırmaya yöneliktir.

Bu bir halk direnişidir. Hiçbir siyasi çatı altında, hiçbir renk, dil, bayrak altında gerçekleşen bir direniş, bir diriliş değildir. Bizler bu direnişle, tek renk, tek ses olduğumuzu açıkça onlara göstermiş bulunmaktayız. Bizlerin bir çatı altında toplantığını gören şahıslar, korkularından dolayı daha önce yaptıkları gibi bizi ayrıştımaya çalışarak hain planlarını devreye sokmaya çalışmaktalar.

Sizlerden ricamız, siyasi ve ayrıştırıcı kökenli hiçbir slogan atmayın, meydanlara bayraklar ile inmeyin, sizleri istiklal marşı, 10. yıl marşları ile bütünleşmekten alı koyan hiçbir adıma, provokasyona izin vermeyin.

Biz halkız, ve halk bir araya geldiğinde tüm bu söylemleri bir kenara bırakarak tek yumruk olur ve gereken cevabı gereken kişilere yumruk misali vermesini iyi bilir. Bu şahıslarda yapabildiklerimiz ve daha yapacaklarımızı bildikleri ve kortukları için bizleri daha önce olduğu gibi bu gibi ayrıştırıcı dil kullanarak gücümüzü azaltmaya, direnişi bitirmeye çalışmaktadırlar.

Avuçlarını gerekirse, başka yerlerinide yalayacaklar bu defa bu hain planlarını gerçekleştiremeyecekler.

Böyle oluşum ve hain planlara destek vermemek için, hiçbir bayrak altında toplanmayın. Bizi ayrıştıran marşlar, makaleler ile meydanlarda bu şerefsizlerin ekmeğine yağ sürmeyin.

Unutmayın ki gücümüzü tek yumrum olmaktan alıyoruz. Nitekim bunuda gayet açık gördükleri için böyle oyunlar, provokasyonlar ile bizleri birbirimizden ayırmaya çalışıyorlar.

Katliamın, zulmün kanıtlarını açıkça birebir meydanlarda yaşadınız, gördünüz, duydunuz.

Herşeye olduğu gibi bu oyunada bir son ver kardeşim

Hiçbir bayrak, siyasi dil, ayrıştırıcı dil ile meydanlarda var olup bunlara bir kez daha yenilme.

YAŞASIN DİRENİŞ,
YAŞASIN DİRİLİŞ,
YAŞASIN GEZİ PARKI.

ÖZGÜR VE İNSAN OLMAK İÇİN SONUNA KADAR DİRENİYORUZ !

Fuck The System #FuckTheSystem