HIDE

GAZETE DEMOKRAT / EKONOMİ

GRID_STYLE

SON HAVADİS

SHOW_BLOG

Başbakan'ın Manisa'daki sözlerine bu fotoğrafla yanıt

Başbakan Erdoğan Manisa'da yaptığı konuşmada yine muhalefet partilerine yüklenmiş ve CHP'yi kaymak takımının partisi olmakla suçl...

Başbakan Erdoğan Manisa'da yaptığı konuşmada yine muhalefet partilerine yüklenmiş ve CHP'yi kaymak takımının partisi olmakla suçlamıştı. Bu sözlere yanıt sosyal medyadan geldi.
Erdoğan Rüşvet ve Yolsuzluk Operasyonu sonrasında halktan destek almak için Gezi Parkı Eylemlerinde olduğu gibi tekrar yurt gezisine başladı. Erdoğan Manisa'da yine dış mihraklar ve faiz lobisinden bahsederken sözü tekrar CHP'ye getirdi.
Erdoğan Konuşmasında;
"Bu CHP, benim vatandaşıma, milletime 'bidon kafalı, göbeğini kaşıyan adamlar, bunlar anlamaz' dedi. CHP zihniyeti bu. CHP bu ülkede, kaymak takımının partisidir. 'Millet karar veremez, anlamaz, millet kim ki Türkiye'ye istikamet çizecek' diyorlar. Vah, vah, vah. Bunlara işte o lobiler, o örgütler, o çeteler destek veriyor. Onlarla yürüyorlar. AK Parti ile bu kirli oyun, bu kirli düzen çöktü. Bundan rahatsız oluyorlar."
Başbakan'ın bu yorumu sosyal medyada da büyük yankı buldu. CHP'nin herkesin partisi olamamakla suçlayan Erdoğan'a bu fotoğraflarla cevap verildi.
Ancak bu sözlere CHP'nin İstanbul İl Başkanlığı'nın yeni binasının açılışına CHP'liler büyük ilgi gösterdi. CHP'ye destek verenler arasında birçok başörtülü yurttaşın da bulunması dikkat çekti. Bazı CHP bayraklarıyla Kılıçdaroğlu ve Sarıgül'e destek verirken, bazıları da yolsuzluğu protesto eden dövizlerle alana geldi.

Business News