HIDE

GAZETE DEMOKRAT / EKONOMİ

GRID_STYLE

SON HAVADİS

SHOW_BLOG

Bu kadar vahşi olabilmek için İNSAN olmamak lazım: İŞTE IŞİD GERÇEĞİ! (Video +18)

Irak ve Musul'da uzun bir süredir "mücadele" adı altında inanılmaz bir vahşet ve insanlık dışı uygulamalarla gündeme otur...


Irak ve Musul'da uzun bir süredir "mücadele" adı altında inanılmaz bir vahşet ve insanlık dışı uygulamalarla gündeme oturan ve bölge halklarına dehşet saçan IŞİD adlı terör örgütünün katliamlarına her gün bir yenisi daha ekleniyor.

Sosyal medyada daha geniş, sansürsüz ve detaylı bir biçimde yer bulan katliam görüntüleri dayanılır gibi değil.

Son olarak, Suriye'de IŞİD çetesinin hakim olduğu Türkiye sınırına yakın yerleşim bölgelerinin birinde, yine IŞİD tarafından sivil halka yönelik olarak gerçekleştirilen bombalı bir saldırı sonrasında çekilen görüntüler sosyal medyada büyük tepki topladı.

Görüntülerde, Suriyeli bir çocuğun, sözünü ettiğimiz bombalı saldırı sonrasında paramparça olan vücudunun tarifi mümkün olmayan bir biçimde teşhir edildiği görülüyor.

Sözü daha fazla uzatmadan ve herkesten özür dileyerek, IŞİD iğrençliğinin, IŞİD vahşetinin, IŞİD alçaklığının en somut olarak gözler önüne serildiği o görüntüleri aklınızın, vicdanınızın ve yüreğinizin sınırlarına bırakıyoruz... DEMOKRATHABER/İDEAHAYAT

Business News