HIDE

GAZETE DEMOKRAT / EKONOMİ

GRID_STYLE

SON HAVADİS

SHOW_BLOG

Fenerbahçe'yi karıştıran fotoğraflar: Adam susmak nedir bilmiyor!

Fenerbahçe'nin bu sabah yaptığı antrenmandan sonra teknik direktör İsmail Kartal ile takım kaptanı Emre Belözoğlu'nun hararetli...

Fenerbahçe'nin bu sabah yaptığı antrenmandan sonra teknik direktör İsmail Kartal ile takım kaptanı Emre Belözoğlu'nun hararetli konuşmaları, bazı haber siteleri tarafından 'tartıştılar' diye yorumlandı. Ancak sarı lacivertli kulüp bu iddiayı yalanladı.

Balıkesirspor maçının hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe'nin bu sabah yaptığı antrenmanda çekilen fotoğraflar, sarı lacivertlilerde küçük bir krize neden oldu.
 
İdman sonrasında teknik direktör İsmail Kartal, takım kaptanı Emre Belözoğlu ile hararetli bir konuşmaya daldı. Birbirlerine el kol hareketleriyle bir şeyler anlatan ikilinin bu görüntüleri bazı haber sitelerinde, "İsmail Kartal ile Emre Belözoğlu tartıştı" diye yorumlandı.
 
Fenerbahçe Kulübü bu haberler üzerine bir açıklama yapıp, Kartal ile Belözoğlu arasında iddia edildiği gibi bir tartışma olmadığını ifade etti. Sarı lacivertli kulübün resmi sitesinde yer alan açıklama şöyle:
 
"Bugün bazı gazetelerin internet sitelerinde, takımımızın sabah antrenmanı sonrasında teknik direktörümüz Sayın İsmail Kartal ve Kaptanımız Emre Belözoğlu arasında geçen rutin bir sohbet,  tartışma ve gerginlik şeklinde yansıtılmıştır.
 
Uzak bir mesafeden, teknik direktörümüz ve kaptanımız arasında geçen sıradan bir sohbetin fotoğrafları çekilerek yapılan bu haberler yalandır.
Gündem yaratma hedefiyle yapılan bu tarz haberlere itibar edilmemesini rica ediyoruz."

Business News