HIDE

GAZETE DEMOKRAT / EKONOMİ

GRID_STYLE

SON HAVADİS

SHOW_BLOG

Yılbaşı tatili dört gün oldu

Yeni yıl için geri sayım başladı. Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun genelgesiyle, yeni yıl tatili uzatıldı. Yayınlanan genelge ile kamu ç...

Yeni yıl için geri sayım başladı. Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun genelgesiyle, yeni yıl tatili uzatıldı. Yayınlanan genelge ile kamu çalışanları, 2 Ocak 2015 Cuma günü de izinli sayıldı.

İSTANBUL VALİLİĞİ'NDEN YILBAŞI ÖNLEMLERİ

İstanbul Valiliği, yılbaşı günü ve gecesini,  vatandaşların huzur ve güven içinde geçirmeleri ve mağdur olmadan ihtiyaçlarını rahat bir şekilde karşılayabilmeleri için bazı önlemler aldı.

Valiliğin açıkladığı önlemler şöyle:

1. Vatandaşlarımızın yoğun olarak bulunduğu alışveriş merkezlerinde, otogar ve toplu taşıma araçlarına ait istasyonlarda, kamuoyunun yoğun ilgisinin bulunduğu ve kutlamaların gerçekleştirildiği meydan ve alanlar ile eğlence yerlerinde, güvenlik birimlerimizce gerekli tüm emniyet tedbirleri alınacaktır.

2. Trafik ekiplerimiz tarafından ulaşım güvenliği konusunda vatandaşlarımıza yardımcı olmak üzere her türlü tedbir alınacaktır.

3. Belediye, Sağlık, Emniyet ve Jandarma personelince yılbaşı nedeniyle görevlerin aksamaması için her türlü tedbir alınarak, nöbet hizmetleri aksatılmadan yürütülecektir.

4. Belediye zabıta, gıda kontrol ve vergi denetim görevlileri ekipler halinde denetim ve kontrollerini sıklaştıracaklardır.

5. Sağlıkla ilgili konularda ve yangın tehlikelerine karşı gerekli tedbirler alınacak ve görevlendirilecek ekipler her an müdahaleye hazır vaziyette bulundurulacaktır.

6. Telefon arızaları ile elektrik, su, doğalgaz kesinti ve arızalarına karşı ilgili kurumlarca göreve hazır ekipler oluşturulacaktır.

Business News