HIDE

GAZETE DEMOKRAT / EKONOMİ

GRID_STYLE

SON HAVADİS

SHOW_BLOG

DAYANIŞMA Basın Bildirisi İçin Bir Metin Önerisi: BİRLİKTE YÜRÜYECEĞİZ!

Bütün arkadaşlara...  Basın bildirisi çalışması aşağıda yer almaktadır. üzerinde tartışılması ve sonuçlandırılması umuduyla (H.G) "HALK...


Bütün arkadaşlara... 
Basın bildirisi çalışması aşağıda yer almaktadır. üzerinde tartışılması ve sonuçlandırılması umuduyla (H.G)

"HALKIMIZA!"
ZOR VE ÇOK ÇETİN KOŞULLARLA KUŞATILDIĞIMIZ ŞU GÜNLERDE, BU KUŞATMAYI BİR UCUNDAN KIRMAK İÇİN ÇABALAYANLARA OMUZ VERMEK VE ONLARLA BİRLİKTE AYNI SAFTA BULUNMAK İÇİN “SİLİVRİ DAYANIŞMASI” OLARAK BİZ DE YOLA ÇIKIYORUZ.

BU YOLCULUĞUMUZDA HALKIMIZA, BÜTÜN EMEKÇİLERE, KADINLARA VE GENÇLERE BİR ÇAĞRIMIZ VAR!

BİLİNMELİDİR Kİ;
“DAYANIŞMA”, bulunduğu her yerde, halkın ve emekçilerin, ekonomik, politik, kültürel, sanatsal ve sportif gelişimlerinin yükseltilmesi için çaba sarf edecektir.
“DAYANIŞMA”, kadın, gençlik ve çocuk alanlarında, sorunların çözümüne ve her türlü iyileştirmeye azami katkı sağlamak için mücadele edecektir.
“DAYANIŞMA”, yerel yönetim bazında ortaya çıkan ve şu ana kadar çözülememiş her mesele noktasında uyarıcı ve dönüştürücü olacak, gerektiğinde halk ve emekçilerle birlikte inisiyatif kullanacaktır.
“DAYANIŞMA”, halkın ve emekçilerin; “ kendi gündelik yaşam koşullarıyla, içinde yaşadıkları ülke koşullarının bilincinde yurttaşlar olmaları yönündeki en temel yaşamsal dönüşümlerini gerçekleştirmek için bulabildiği her yolu ve geliştireceği her yöntem ve aracı sonuna kadar deneyecek ve kullanacaktır.
“DAYANIŞMA”, İŞTE BÜTÜN BUNLAR İÇİN HERKESİ, BİRLİKTE HAREKET ETMEYE VE AYNI HAT ÜZERİNDE BULUŞMAYA ÇAĞIRIYOR.
ÇÜNKÜ GÜN, ARTIK BERABER VE ÖRGÜTLÜ BİR MÜCADELEYLE, HEPİMİZİ, HERKESİ TEHDİT EDEN KUŞATMAYI KIRMA GÜNÜDÜR. SİLİVRİ DAYANIŞMASI, İŞTE BU MÜCADELENİN BİR PARÇASIDIR.
“DAYANIŞMA” HALKIMIZ VE BÜTÜN EMEKÇİLERLE BİRLİKTE VAR OLACAK VE YÜRÜYECEKTİR!
Silivri Dayanışması

Business News