HIDE

GAZETE DEMOKRAT / EKONOMİ

GRID_STYLE

SON HAVADİS

SHOW_BLOG

Ve Tuğrul Türkeş açıklamak zorunda kaldı: O BEBEĞİN BABASI BENİM!

Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş, Rus sevgilisinden çocuğu olduğuna dair iddialara twitter adresinden yanıt vererek çocuğun kendisine...


Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş, Rus sevgilisinden çocuğu olduğuna dair iddialara twitter adresinden yanıt vererek çocuğun kendisine ait olduğunu kabul etti.

Haberde adı geçen kadın ile dini nikahı bulunduğunu belirten Türkeş, çocuğun kendisine ait olduğunu kabul ederek "Doğumun başından sonuna kadar da hastane görevlilerinin şahit olduğu üzere eşimin yanındaydım. Bu derece açık ve aleni bir ilişkiyi dedikodu haberciliğinin ötesinde iftira haberciliği haline getirip çarpıtarak kamuoyuna yansıtanları da en sert şekilde kınıyorum." dedi.

Türkeş, açıklamasında şunları kaydetti:

"Bugün bir basın yayın organında yer alan ve aile hayatıma ilişkin asılsız iddialarla dolu haber tümüyle gerçeklere aykırı, kamuoyumuzu yönlendirmeyi amaçlayan bir iftiradır. Aziz milletimizin zihninde oluşabilecek soru işaretlerinin giderilmesi için şu hususların bilinmesinde fayda görmekteyim; bundan önce gerçekleştirdiğim evliliğim, 14 yıl önce sona ermiş, boşanma süreci 14 yıldır devam etmekte ve önceki eşime tedbir nafakası ödemekteyim. Ancak hukuki süreç, karşı taraftan kaynaklanan sebeplerle nihayete ermemiştir. Buna mukabil yıllardır kendisi ile hiçbir temasımız bulunmamaktadır. İftira manzumesi haberde adı geçen hanımefendi ile dini, ahlaki ve örfi tüm vecibeler yerine getirilerek aleni ve meşru bir şekilde aile hayatımı sürdürmekteyim. Komşularıma, akrabalarıma ve beni yakından tanıyan herkese malum olan bu ilişki asla ve kata gizli, saklı, gayrimeşru değildir.

40 gün önce dünyaya gelen oğlum Alparslan'ın doğumuna eşimi bizzat götürdüm. Doğumun başından sonuna kadar da hastane görevlilerinin şahit olduğu üzere eşimin yanındaydım. Bu derece açık ve aleni bir ilişkiyi dedikodu haberciliğinin ötesinde iftira haberciliği haline getirip çarpıtarak kamuoyuna yansıtanları da en sert şekilde kınıyorum."


O HABER NE DİYORDU?

Ankara kulisleri, Rus sevgilisinden bebeği olan ve ona babasının adını veren bakanı konuşuyor. Ankara kulislerine bomba gibi düşen bu iddiada adı geçen bakanın Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş olduğu iddia ediliyor.

Zeynep Gürcanlı Sözcü'deki köşesinde bugün ilginç bir bilgiyi okurlarıyla paylaştı. Gürcanlı'nın aktardığına göre; Bir bakanın yabancı uyruklu sevgilisi 10 gün önce büyük bir gizlilik içinde Ankara'daki çok lüks bir hastanede doğum yaptı. Gürcanlı, olağanüstü güvenlik önlemleri altında gerçekleşen  doğumun detaylarını şöyle aktardı:

Kabine’ye bebek mi geldi?

İstanbullular’a sorarsanız, “Ankara sıkıcıdır” derler; “Hep politika, hep dünya meseleleri konuşursunuz. Magazin yok, renk yok.”
Ama Ankara’da, şaşıracaksınız, bugünlerde en çok konuşulan ne Suriye politikası, ne başkanlık sistemi.
Ankara’da kulaktan kulağa “kabineye yeni bir bebeğin geldiği” konuşuluyor.
Ünlü dedesinin isminin verildiği söylenen erkek bebek, Ankara­’nın açılalı çok olmayan, en büyük ve ünlü özel hastanelerinden birinde, basın duymasın diye alınan çok ciddi tedbirler arasında yaklaşık 10 gün önce doğdu.
Söylentiler ilginç…
Bebeğin annesinin yabancı uyruklu olduğu…
Hastaneye girerken tanınmasın diye başını örtüp öyle girdiği…
Hastanenin bir katının tamamen bu doğum için boşaltıldığı, böylece dışarıya bilgi ya da fotoğraf sızmasının engellendiği konuşulup duruyor.
Bir bebeğin doğumu sevindiricidir. Bürokrat da olsa, bakan da olsa; Başbakan da olsa, yardımcısı da olsa…
Herkes sevinir bir bebeciğin dünyaya gelmesine.
Peki, bir bebeğin doğması gibi müjdeli haber neden paylaşılmaz ki?
Herhalde vardır bir nedeni….


O bakan Tuğrul Türkeş mi?

Ses getiren bu iddia Ankara kulislerine bomba gibi düştü. Kulislerde o bakanın Tuğrul Türkeş olduğu iddia edildi. Çocuğuna babası Alparslan Türkeş'in adını veren Tuğrul Türkeş, 7 Haziran seçimlerinden sonra MHP'den olaylı şekilde ayrılmış, seçim hükümetinde yer almış daha sonra da AKP'den aday olup 1 Kasım seçimlerinde milletvekili seçilmişti. Türkeş, Davutoğlu'nun kurduğu kabinede de Başbakan Yardımcısı olarak yer aldı.

Boşanması da olaylı oldu


Tuğrul Türkeş'in 20 yıllık eşi Kadriye Serpil Türkeş, Temmuz 2008'de İstanbul Aile Mahkemesi'ne başvurdu. Kadriye Serpil Türkeş için mahkemenin, "Nafakaya gerek yok" kararını Yargıtay bozmuştu. Bu kararda tanıkların "Türkeş konuta başka kadın getirdi" ifadeleri de etkili olmuştu. Olaylı boşanma davası uzun süre gündemde kalmıştı.

Business News