HIDE

GAZETE DEMOKRAT / EKONOMİ

GRID_STYLE

SON HAVADİS

SHOW_BLOG

Yere yığılan futbolcu hastaneye kaldırıldı. Hakem Luca Pairetto maçı tatil etti... (VİDEO)

Udinese-Roma maçı Ndicka'nın fenalaşması üzerine tatil edildi! Udinese-Roma maçında Roma'da forma giyen Ndicka fenalaştı. Yere yığıl...


Udinese-Roma maçı Ndicka'nın fenalaşması üzerine tatil edildi!

Udinese-Roma maçında Roma'da forma giyen Ndicka fenalaştı. Yere yığılan futbolcu hastaneye kaldırıldı. Hakem Luca Pairetto maçı tatil etti.

Ndicka yapılan müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırılırken, hakem Luca Pairetto iki takımla yaptığı müzakerelerin ardından maçı tatil etti.


Roma'nın sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, "Evan Ndicka'nın saha içinde geçirdiği tıbbi müdahalenin ardından Udinese ile Roma arasındaki maç tatil edildi. Oyuncunun bilinci açık ve kontroller için hastaneye götürüldü" ifadeleri kullanıldı.

Daha sonra Evan Ndicka'nın son durumuyla ilgili olarak bir sosyal medya paylaşımı yapan Roma kulübü, yaptığı paylaşımında; "Evan Ndicka'nın sahadaki tıbbi acil durumunun ardından Udinese ile Roma arasındaki maç 71. dakikada tatil edildi. Takım, Ndicka'yı hastaneye ziyarete gitti. Evan Ndicka'nın sahadaki tıbbi acil durumunun ardından Udinese ile Roma arasındaki maç 71. dakikada tatil edildi. Ekip, Ndicka'yı hastaneye ziyarete gitti. Evan kendini daha iyi hissediyor ve morali iyi. Daha sonraki gözlemler için hastanede kalacak. Evan kendini daha iyi hissediyor ve morali iyi. Daha sonraki gözlemler için hastanede kalacak. Forza Evan!" ifadelerini kullandı.

Business News