Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

GAZETE DEMOKRAT / İKTİDAR DOSYASI

HIDE_BLOG

EMEK/SINIF/HALK

Beşiktaş tamam, F.Bahçe devam...

MP ANTALYASPOR 2 - 1 BEŞİKTAŞ Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur maçında Medical Park Antalyaspor'a 2-1'lik skorla yenile...


MP ANTALYASPOR 2 - 1 BEŞİKTAŞ

Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur maçında Medical Park Antalyaspor'a 2-1'lik skorla yenilerek Galatasaray'ın ardından kupaya veda eden 2. sürpriz takım oldu. Kırmızı beyazlı ekip Türkiye Kupası'nda gruplara kaldı. Mehmet Özdilek de bu galibiyetle teknik direktörlük kariyerinde ilk kez siyah-beyazlı takımı mağlup etmiş oldu.

Akdeniz Üniversitesi Stadı'nda oynanan karşılaşmada MP Antalyaspor takımına turu getiren golleri 20. dakikada Murat Duruer ile 22. dakikada Ömer Şişmanoğlu kaydetti.Beşiktaş'ın tek golünü ise 29. dakikada Filip Holosko attı..
Bu sonucun ardından Beşiktaş, Türkiye Kupası'na veda etti. Mehmet Özdilek'in Antalyaspor'u ise gruplara kaldı.
ÖZDİLEK BİR İLKİ BAŞARDI
MP Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, çalıştırdığı takımlarda ilk kez Beşiktaş'ı mağlup etmeyi başardı...
DEVRE ARASI ORTALIK KARIŞTI
Karşılamanın devre arasında oyuncular soyunma odasına giderken ortam bir anda gerildi. Antalyaspor'un tecrübeli futbolcusu Deniz Barış ile Beşiktaş teknik direktörü Samet Aybaba arasında sözlü bir diyalog yaşandı. Karşılıklı hakarete varan sözlerin sarfedildiği tartışma diğer oyuncuların araya girmesi ile yatıştırıldı.
MAÇA İLGİ GÖSTERİLMEDİ 
Medical Park Antalyaspor ile Beşiktaş arasında oynanan Ziraat Türkiye Kupası 5'inci tur karşılaşması, ilgi görmedi. Akdeniz Üniversitesi Stadı tribünleri yeterli seyirci bulamadı. Yetkililer bunu karşılaşmanın canlı yayınlanmasına bağladı.
Stat: Akdeniz Üniversitesi
Hakemler: Tolga Özkalfa, Mehmet Şahan Yılmaz, Serkan Akarca
Medical Park Antalyaspor: Sammy, Emre Güngör, Deniz, İbrahim, Koray, Ergün, Aissati (Dk. 90 Tita), Murat, Isaac, Emrah (Dk. 56 Diarra), Ömer Şişmanoğlu (Dk. 86 Mehmet Eren)
Beşiktaş: Cenk, İbrahim, Sivok (Dk. 81 Batuhan), Ersan, Uğur Boral (Dk. 46 Olcay), Holosko, Hilbert, Veli (Dk. 59 Necip), Oğuzhan, Emre Özkan, Almeida
Goller: Dk. 20 Murat, Dk. 22 Ömer (Medical Park Antalyaspor), Dk. 29 Holosko (Beşiktaş)
Sarı kart: Dk. 48 Koray, Dk. 62 İbrahim Dağaşan, Dk. 86 Isaac (Medical Park Antalyaspor), Dk. 29 Sivok, Dk. 37 Holosko, Dk. 42 Hilbert, Dk. 45 Oğuzhan, Dk. 56 Almeida, Dk. 74 Emre Özkan, Dk. 74 İbrahim Toraman (Beşiktaş)

F.BAHÇE 4 - 0 GÖZTEPE

Ziraat Türkiye Kupası 5. tur maçında F.Bahçe PTT 1. Lig ekibi Göztepe'yi 4-0 mağlup etti. Sarı lacivertliler bu sonuçla hafta sonu deplasmanda oynayacağı Galatasaray maçı öncesinde rahat bir galibiyet almış oldu. Öte yandan F.Bahçe, kupadan sürpriz bir şekilde elenen G.Saray ve Beşiktaş'ın aksine rahat bir galibiyet alarak gruplara kaldı.

Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusu Sezer Öztürk performansıyla göz doldurdu. Sezer maçta 2 gol atarken Milos Krasic'in golünde ise harika bir topuk pasıyla jeneriklik bir asiste imza attı.
Karşılaşmanın 88. dakikasında 1995 doğumlu Recep Niyaz skoru 4-0 yapan golü attı. Bu gol Recep Niyaz'ın Fenerbahçe formasıyla attığı ilk resmi gol oldu. Genç oyuncu golden sonra hocası Aykut Kocaman'a koşarak sevincini antrenörüyle paylaştı.

KUPADA TUR ATLAYAN TAKIMLAR
5. Tur maçları sonrasında 7 takım adını gruplara yazdırmayı başarırken Kasımpaşa-Trabzonspor karşılaşmasıyla 8. takım da belli olacak.
Cuma günü 8 takımın ikili gruba ayrılacağı kura çekilişi yapılacak.
İşte tur atlayan takımlar;Bursaspor
Sivasspor
Eskişehirspor
1461 Trabzon
Mersin İdman Yurdu
Antalyaspor
Fenerbahçe

SON YAZIDAN