HIDE
GRID_STYLE

OTORİTE VARSA ÖZGÜRLÜK YOKTUR!

SHOW_BLOG

23 bini aşkın yazı, yaklaşık 70 bin görsel, 4 milyonu aşan tıklanma sayısı… GAZETE DEMOKRAT 10 YAŞINDA!

23 bini aşkın yazı, yaklaşık 70 bin görsel, 4 milyona yaklaşan tıklama sayısı… GAZETE DEMOKRAT ’ın, 2009 Ekim’inden bu yana geçen ve i...


23 bini aşkın yazı, yaklaşık 70 bin görsel, 4 milyona yaklaşan tıklama sayısı… GAZETE DEMOKRAT’ın, 2009 Ekim’inden bu yana geçen ve içinde bulunduğumuz Ekim ayı ile birlikte geride kalan 9 yılının nicel verileridir bu sayılar.


“İKTİDAR VE MEDYA YALANLARINA KARŞI, HALKIN HABER ALMA HAKKI” sloganının belirlediği yayın çizgisiyle GAZETE DEMOKRAT, 9 yılı geride bırakıp bu ayla birlikte 10. yayın yılına giriyor. Her zaman olduğu gibi, öyle çok büyük iddiaları yok fakat ülkedeki emek, demokrasi, özgürlük ve sosyalizm mücadelesine gücü yettiği oranda katkı sunma ilkesinden asla vazgeçmeyeceğinin altını, okurlarının da yakından tanık olduğu gibi, izlediği yayın çizgisiyle ve her fırsatta kalın kalın çiziyor.


23 bini aşkın yazı, yaklaşık 70 bin görsel, 4 milyona yaklaşan tıklama sayısı… Bu sayısal verileri, daha da çoğaltmak amacıyla GAZETE DEMOKRAT’ın 10. Yılını selamlıyor, başlangıçtaki heyecanımızla yolumuza devam edeceğimizden en küçük bir kuşkunuzun dahi olmamasını diliyor ve bekliyoruz.

Biz buradayız! Devam ediyoruz!

Sevgiyle, dirençli ve uyanık kalın…

GAZETE DEMOKRAT