HIDE

GAZETE DEMOKRAT / EKONOMİ

GRID_STYLE

SON HAVADİS

SHOW_BLOG

Türk Telekom’un kotasız internet fiyatlarına tepki yağdı: Voyvoda’ya rahmet okutacak!

Türk Telekom kotasız internet fiyatları, bugün resmi internet sitesinde yapılan güncellemeyle gün yüzüne çıktı. 1 Ocak 2019 tarihinden i...


Türk Telekom kotasız internet fiyatları, bugün resmi internet sitesinde yapılan güncellemeyle gün yüzüne çıktı. 1 Ocak 2019 tarihinden itibaren Adil Kullanım Kotası olmadan hizmet vermeye başlayacak olan Türk Telekom, yeni AKN’siz paketlerini duyururken, istenen fiyatların oldukça yüksek olması dikkat çekti.

Türk Telekom kotasız tarifelerini sonunda açıkladı. Türk Telekom AKN sistemini tamamen ortadan kaldırırken, paket seçeneklerini “Türkiye’nin 81 ilinde limitsiz internet” şekilde açıkladı.

Açıklanan tarifeleri aşağıdaki görüntüden inceleyebilirsiniz.





Sosyal medyada Türk Telekom’a gelen tepkilerin bazıları şu şekilde:

Türk Telekom bildigin terbiyesizlik... milleti salak yerine koymanın adı. 60 liralik interneti 100 bilmem kac lira yapmış. Bi sefer de hizmet verin bir seferde millet icin gercekten bir sey yapın
Haceievvel adlı kişinin diğer Tweetlerini gör
derken Türk Telekom yine yaptı yapacagını. Fiyatlar tam enflasyona katkı cinsinden. Adamlar kanun hukuk piyasa falan hiç bir şeyi takmıyor. En azından taahhüt vermeyin direkt canınızı yakarlar.
h tolga konuk adlı kişinin diğer Tweetlerini gör

beceriksiz yöneticileri ile tekel konumdaki firmayı zarar ettirme mucizesini gerçekleştirmiş "Türk Telekom" bu zararı da bize kitlemeye çalışıyor, illa bulgardan kablo mu çekelim gerçek internet için???
Gâram adlı kişinin diğer Tweetlerini gör

Business News