HIDE

GAZETE DEMOKRAT / EKONOMİ

GRID_STYLE

SON HAVADİS

SHOW_BLOG

Van'ın Tuşba ilçesinde 5.0 büyüklüğünde deprem!

Van'ın Tuşba ilçesinde saat 21.35 sularında 5.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Van Valisi Balcı, "Şimdilik olumsuz bir durum gö...


Van'ın Tuşba ilçesinde saat 21.35 sularında 5.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Van Valisi Balcı, "Şimdilik olumsuz bir durum görünmüyor" dedi. Sağlık Bakanı Koca, "Can kaybı veya yaralı yoktur" dedi. Prof. Dr. Naci Görür ise "Bölge sıkışıp yükseliyor. Büyük deprem gelmez, endişe yok" dedi.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Deprem Dairesi'nden edinilen bilgilere göre saat 21.35 sularında Van Tuşba'da 5.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Çevre il ve ilçelerden de hissedilen depremin merkez üssünün Van Muradiye'ye 26.2 kilometre uzaklıkta olduğu ve yerin 18.9 kilometre altında gerçekleştiği belirlendi.

VALİDEN AÇIKLAMA

Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ozan Balcı, AA muhabirine, şu ana kadar kendilerine olumsuz bir bilginin aktarılmadığını belirterek, "Şu an ekipler inceleme ve tespit çalışması yapıyor. Şimdilik olumsuz bir durum görünmüyor" dedi.

Business News