HIDE

GAZETE DEMOKRAT / EKONOMİ

GRID_STYLE

SON HAVADİS

SHOW_BLOG

İstanbul’da 24 personel bir üst rütbeye terfi etti, aralarında HANİFİ ZENGİN de var! (VİDEO)

Yüksek Değerlendirme Kurulu ve Merkez Değerlendirme Kurulunca tarafından İstanbul’da 24 personel bir üst rütbeye terfi edildi, taciz ve işke...

Yüksek Değerlendirme Kurulu ve Merkez Değerlendirme Kurulunca tarafından İstanbul’da 24 personel bir üst rütbeye terfi edildi, taciz ve işkencelerle bilinen Hanifi Zengin de terfi aldı.


İHA’da yer alan habere göre Yüksek Değerlendirme Kurulu ve Merkez Değerlendirme Kurulunca yürütülen rütbe terfi işlemlerine dair alınan kararların belli oldu. Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) Personel Daire Başkanlığınca üçüncü sınıf emniyet müdürleri ve alt rütbelerin açıklandığı terfilere göre, aralarında Güvenlik Şube Müdürü M. Hanifi Zengin’in de bulunduğu 24 kişi terfi ettirildi. Zengin, terfi alarak İl Emniyet Müdür Yardımcısı oldu.

Hanifi Zengin, birçok eylemde yaptığı işkenceler ve tacizlerle biliniyordu.


Hanifi Zengin’in kirli sicili

26 Haziran’daki Onur Yürüyüşü sırasında AFP foto muhabiri Bülent Kılıç’ı gözaltına aldıran Zengin, sağlık emekçilerinin, görevi başında öldürülen doktor Ekrem Karakaya için 7 Temmuz’da yaptıkları eylemi takip eden gazetecilere yönelik tavırları ve tehditleri ile de gündeme geldi.

Zengin, doktorların eyleminde kameraman Bilal Meyveci’yi “Çektin mi, ayağına bastığımı çektin mi? Ayağına bastığımı çektin mi, çekmediysen sonra görüşürüz!” diyerek tehdit etmişti.

Zengin’in, birçok eylemde kadınları taciz ettiği sosyal medyada gündem olmuştu. (SENDİKA.ORG)

Business News