HIDE

GAZETE DEMOKRAT / EKONOMİ

GRID_STYLE

SON HAVADİS

SHOW_BLOG

Şampiyonlar Ligi A Grubu 5. hafta: Galatasaray 3-3 Manchester United

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi A Grubu 5. hafta maçında sahasında karşılaştığı Manchester United ile 3-3 berabere kaldı. Galatasaray, Şampiyo...


Galatasaray, Şampiyonlar Ligi A Grubu 5. hafta maçında sahasında karşılaştığı Manchester United ile 3-3 berabere kaldı.

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi A Grubu 5. hafta maçında sahasında Manchester United ile karşılaştı.

RAMS Park'ta oynanan maç 3-3 eşitlikle sona erdi. Manchester temsilcisi, 11. dakikada Garnacho ile öne geçti. MANU, 18. dakikada Bruno Fernandes ile farkı 2'ye çıkardı. Galatasaray, 29. dakikada Hakim Ziyech ile farkı 1'e indirdi ve mücadelenin ilk yarısı bu sonuçla sona erdi. İkinci yarı Manchester golle başladı. 55. dakikada McTominay, takımı adına farkı 2'ye çıkardı. Galatasaray, yine frikikten Hakim Ziyech'in 62. dakikadaki golüyle farkı 1'e indirdi. Galatasaray, Kerem ile 71. dakikada 1 gol daha buldu ve taraflar sahadan 1 puanla ayrıldı.

Galatasaray, bu sonuçla gruptaki puanını 5'e çıkardı. Manchester United ise 4 puana çıktı.

Grubun bir sonraki maçında Galatasaray, Kopeanhag ile deplasmanda karşılaşacak. Manchester United ise Bayern Münih ile evinde karşı karşıya gelecek.


Hakim Ziyech: 'Gurur duyuyorum'... Galatasaray'da Hakim Ziyech, Manchester United maçı sonrası açıklamalarda bulundu. Ziyech, 'Gurur duyuyorum' dedi.

Galatasaray'da Hakim Ziyech, Manchester United maçı sonrası açıklama yaptı.

Hakim Ziyech yaptığı açıklamada, "Mutluyum. Bu tarz bir maçta 'maçın oyuncusu' seçildiğim için gurur duyuyorum." dedi.


Hakim Ziyech, "Bu tarz maçlarda oynamayı seviyorum. Bu tür maçlarda daha iyi oynadığımı düşünüyorum. Parken'e final maçına gidiyoruz. Elimizden geleni ve gerekeni yapıp bu gruptan çıkmamız gerekiyor." ifadelerini kullandı.

Ayrıca, "Maça bakarsanız görürsünüz, taraftarımız bizi nasıl harika destekliyor. Atmosfer müthişti. Her maçta aynı atmosfer var." ifadelerini kullandı.


Kerem Aktürkoğlu: 'Yine tarih yazacağız'... Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu, Manchester United maçı sonrası açıklamalarda bulundu. Aktürkoğlu, 'Yine tarih yazacağız' dedi.

Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu, Manchester United maçı sonrası açıklama yaptı.

Kerem Aktürkoğlu yaptığı açıklamada, "Gerçekten inanılmaz bir geri dönüşe imza attık. 2-0'dan sonra geri dönmek, karakter koyabilmek çok önemliydi, değerliydi. Sonradan 3-1 oldu, yine yılmadık. Yine çevirdik. Sonuna kadar taşıdık. Mücadelemiz bitmedi. Son maçta da aynı mücadeleyle gruptan çıkan taraf olacağız." dedi.

Kerem Aktürkoğlu, "Uzun zamandır bu golün hayalini kuruyordum. Talihsizlikler... Bir türlü olmuyordu. Bugünün geleceğini biliyordum. Anlamlı bir gol attım. Ziyech'in pası da çok güzeldi. Önemli olan burada yenilmememizdi." ifadelerini kullandı.

Kerem Aktürkoğlu ayrıca, "Parken'de tarih yazmışlığımız var. Yine yazarız. Buna inanıyoruz. Bu kaliteye sahibiz. Orada güzel oynayıp gruptan çıkacağımıza inanıyoruz." şeklinde konuştu.


Erik ten Hag oyuncularını korudu! 'Ucuz hatalar, suç benim'... Manchester United Teknik Direktörü Erik ten Hag, Galatasaray maçı sonrası açıklamalarda bulundu. ten Hag, 'Ucuz hatalar, suç benim' dedi.

Manchester United Teknik Direktörü Erik ten Hag, Galatasaray maçı sonrası açıklama yaptı.

Erik ten Hag yaptığı açıklamada, "Kazanıyorduk ve ardından 2 puanı bıraktık. Burada 3 puanı alan taraf olmalıydık, bu çok açık. Diğer maçlarda da bu şekilde puanlar kaybettik. Oynadığımız futboldan memnunum ama savunma için aynı şeyleri söyleyemeyeceğim. 3-1 öne geçiyoruz ve bir anda ucuz hatalar yapıyoruz." dedi.

Erik ten Hag, "Her golün kendi öyküsü vardır. İster geçiş hücumundan gol olsun ister frikikten olan ikinci gol olsun... Böyle goller yememeliyiz." ifadelerini kullandı.

Erik ten Hag ayrıca, "Sorumlu ve suçlanacak kişi her zaman benim. Her şeyden ben sorumluyum. Bir projemiz var. Sürekli doğru yöne adımlar atıyor, gelişiyoruz. Umudumuz var. Uzun vadede başarılı olacağımızı biliyorum ama Şampiyonlar Ligi'nde başarılı olmak istiyorsanız bu tür maçları kazanmanız gerekiyor." şeklinde konuştu.


Okan Buruk'tan hakem tepkisi! 'Çok farklı bir puanda olabilirdik'... Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde Manchester United ile 3-3 berabere kaldığı maçın ardından sarı kırmızılıların teknik direktörü Okan Buruk önemli açıklamalarda bulundu. Buruk hakem hatalarına dikkat çekerek, 'Çok farklı bir puanda olabilirdik' dedi.

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Manchester United maçı sonrası açıklamalarda bulundu.

"Rakibe de pozisyonlar verdik, 3-3'ten sonra gol de yiyebilirdik. Biraz Rus ruletine döndü. İlk bölümde iyi başladık. Rakibin ilk şutu gol oldu, ikinci şutu gol oldu. 2-1 oyunun içindeyiz. Maçı kulübeden hissettiğimde gol atıp kazanabileceğiz gibi hissediyordum. Oyunculara da söyledim devre arasında.

Çok net pozisyon vermeden 3. golü yedik. Hem kazanıp hem kaybedebilirdik. Çok iyi bir maç oldu. Galatasaray'ın ve Türk futbolunun övgüyü hak ettiğini söylemek gerekiyor. Kazansaydık çok iyi olurdu ama kaybetmedik. Son maçta kazanırsak gruptan çıkıyoruz. İyi futbol oynadık.

Çok önemli bir eksik vardı, Davinson Sanchez. Çok değerliydi. Davinson'un olmaması planlarımızı değiştirdi. Kaan'la başladım, çünkü geriden pasla başlamak istedim. Davinson'un olmadığı senaryo daha zor oldu. Geçiş oynayan takımlar, etkili oynuyorlar. 2 puan kaybettiğimz için üzgünüz.



HAKEME TEPKİ

Çok farklı bir puanda olabilirdik, bu maça çok daha başka bir puanla çıkabilirdik. Penaltı pozisyonu vardı, onu göremedim. Gol olan ofsayt pozisyonu... Bayern maçındaki ofsayt pozisyonu çok küçük... Çizgi de çizilmedi, ne olduğunu göremedik. Hakem performansı da deplasman takımı için muhteşemdi. Tüm faul haklarını Manchester United'dan yana kullandı. Bu da bizim için yüzde 5-10 da olsa hakem rakibin yanında kararlar verdi. Bu da önemli rol oynadı. Baskılarımız, öndeki oyunumuz, girdiğimiz pozisyonlar, bu seviye bir takıma karşı, Premier Lig takımına karşı olumlu.

Parken Stadyumu bizim için önemli, değerli. UEFA Kupası'nı kaldırdık orada. Hedefimiz gruptan çıkmak. İçeride oynadığımız 3 maçta taraftar bizle atak yaptı, savunma yaptı. Üzgünüm, onlara burada galibiyet tattıramadık. Oyun, pozisyon, gol olarak da futbol ziyafeti verdik taraftarımıza. Kazanarak göndermek isterdik. Bizi inanılmaz destekledi taraftarlarımız. Hem ligde hem Avrupa'da daha da iyisini yapabileceğiz inşallah.

Kerem, vuruşları iyi olan bir oyuncu. Hakim'in kalitesi ortada. Oyuncuları bazen çok baskı altına alıyoruz. Sosyal medyaya bakan oyuncular daha farklı tepki veriyoruz. En güzeli sosyal medyayı dinlememeleri. Çok özel oyuncularımız var. Galatasaray forması için hepsi inanılmaz mücadele sergiliyorlar. Hakim ve Zaha ofansif kanat oyuncuları ama sürekli savunmaya yardım ettiler. Kerem inanılmaz bir gol attı. Belki bir tane daha atabilirdi. Son pasları atsaydık daha fazla gol olabilirdi. Günün sonunda beraberlik de önemliydi." (CUMHURİYET)

Business News