HIDE

GAZETE DEMOKRAT / EKONOMİ

GRID_STYLE

SON HAVADİS

SHOW_BLOG

EPDK'ya Cemil Çiçek'in oğlu atandı

Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu’ndaki (EPDK) boş üyeliklere Cemil Çiçek’in oğlu Ahmet Çağrı Çiçek atandı. Yaklaşık 10 yıl önce TBMM’de mem...


Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu’ndaki (EPDK) boş üyeliklere Cemil Çiçek’in oğlu Ahmet Çağrı Çiçek atandı. Yaklaşık 10 yıl önce TBMM’de memur olarak çalışmaya başlayan oğul Çiçek'in hızlı yükselişi devam ediyor.
Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu’ndaki (EPDK) boş üyeliklere Cemil Çiçek’in oğlu Ahmet Çağrı Çiçek ile BOTAŞ’ın eski genel müdürü Fazıl Şenel atandı. Daha önce Özelleştirme İdaresi Başkanlığı’nda daire başkanlığı yapan Ahmet Çağrı Çiçek’in hızlı yükselişi devam ediyor.
Radikal'in haberine göre TBMM Başkanı Cemil Çiçek ’in oğlu olan Çağrı Çiçek, KKTC’deki Akdeniz Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü’nden mezunu olduktan sonra 2005 yılında Özelleştirme İdaresi Başkanlığı’nda görev yaptı.
Yaklaşık 10 yıl önce TBMM’de memur olarak çalışmaya başlayan oğul Çiçek TEKEL’in iştiraki Sigara Sanayii’nde yönetim kurulu üyesi olmuştu. Daha sonra Özelleştirme İdaresi Başkanlığı’na geçen Çağrı Çiçek’in eşi Seda Çiçek de Türk Akreditasyon Kurumu’nda işe başlamıştı.

Business News