HIDE

GAZETE DEMOKRAT / EKONOMİ

GRID_STYLE

SON HAVADİS

SHOW_BLOG

Silivri'den Bir Sırrı Süreyya Önder Geçti!

HDP Silivri İlçe Merkezi açılışı için İstanbul Büyükşehir Belediye Eş Başkan Adayı ve HDP milletvekili Sırrı Süreyya Önder geçtiğimiz ha...

HDP Silivri İlçe Merkezi açılışı için İstanbul Büyükşehir Belediye Eş Başkan Adayı ve HDP milletvekili Sırrı Süreyya Önder geçtiğimiz hafta (22 Şubat 2014 Cumartesi) Silivri’ye geldi.

Ezilenlerin sesi olarak adlandırılan Önder, Silivri İlçe Merkezinin açılışında Silivrili HDP lilere seçim otobüsü üzerinden seslendi.

Oldukça kalabalık ve coşkulu bir kitlenin canlı bir biçimde alanda toplanması HDP'li yöneticileri sevindirdi.

"ÇANTA MAHALLESİNDE AKRABALARIM VAR"

Seçim otobüsünün üzerinden önce sırasıyla HDP Silivri Belediye Eş Başkan AdaylarıTuğba Baldaz ve Yusuf Sumeli partililere seslendi.

Eşbaşkan adaylarının ardından partili kitleye Türkçe ve Kürtçe olarak kısa bir konuşma yapan  Sırrı Süreyya Önder daha sonra HDP Silivri İlçe Merkezinde gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Önder basın mensuplarına;” Ben zaten Silivriliyim. Benim Silivri’de, Çanta Mahallesinde akrabalarım ikamet etmekte. Silivri'nin uzun bir sahil hattı var ve bu hattın etrafı betonarme olduğu için insanlar denize hasret. Biz bu sorunlara da el atacağız.”dedi.

İlçe merkezindeki bu kısa sohbetin ardından Sırrı Süreyya önder, HDP'lilerin coşkulu desteği eşliğinde ilçe merkezinden ayrıldı.





HABER VE FOTOĞRAFLAR: HAYRİ GÜNEL - DEMOKRATHABER/İDEAHAYAT
BU HABER METNİ BİZİM SİLİVRİ GAZETESİNİN SON SAYISINDA DA YAYINLANACAKTIR

Business News