HIDE

GAZETE DEMOKRAT / EKONOMİ

GRID_STYLE

SON HAVADİS

SHOW_BLOG

VE İŞTE KOSKOCA GALATASARAY'IN DÜŞÜRÜLDÜĞÜ DURUMLAR... (Video)

Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray, Osmanlıspor deplasmanında büyük bir şok yaşadı ve sahadan 3-2 mağlup ayrıldı. Ev sahibi takımın goll...


Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray, Osmanlıspor deplasmanında büyük bir şok yaşadı ve sahadan 3-2 mağlup ayrıldı. Ev sahibi takımın gollerini Aminu (Dk.20 ve 44) ile Galatasaray'ın eski futbolcusu Musa Çağıran (Dk.51) attı. Sarı kırmızılıların gollerini ise Burak Yılmaz (Dk.31) ve Sneijder (Dk.43) kaydetti.

SİLİVRİ DEMOKRATHABER'İN MAÇ NOTU:
Muslera, Chedjou, Donk, Lines, Podolski, Sinan, Selçuk...
Bunların dışında futbolcu oynatılmaz artık sezon sonuna dersek eğer çok mu abartmış oluruz...
Ve dahi eksik oyuncular da PAF'la tamamlanır dersek...
PAF deyince… Örneğin buradan gelecek çocuklar hem olmayacak olanlardan daha kötü olmazlar ve hem de birkaç genç kazanılmış olunur diye düşünmek çok mu yanlıştır...
Diğer bütün sözde topçuları satar, bu yoklukta iyi, kötü gelir elde ederim diye düşünürsek...
Kaldı ki bundan sonraki 2 sezon bu takım zaten Avrupa'da olamayacaktır... Durum buraya işaret etmektedir artık…
Dolayısıyla örneğin Rodrigez, Olcan, Emre Çolak veya Yasin vs. gibilerine bundan sonrası için boşuna para ödemez, üstüne de para kazanılmış olunur... der isek…
BİRİNCİ DİPNOT: Ne yapıp edip Denayer'in bonservisi de alınmalıdır!
İKİNCİ DİPNOT: Burak da artık Biliç'in takımına transfer olmuştur denilebilir...
ÜÇÜNCÜ DİPNOT: Osmanlıspor'un 2. golündeki kalkan o taban fauldür.
DÖRDÜNCÜ DİPNOT: Bu maç Galatasaray'ın 5 yada 6-2 mağlubiyetiyle de bitebilirdi. Galatasaray, rakibin kaçırdıklarına şükretmelidir.
BEŞİNCİ DİPNOT: Galatasaray'ın ekonomik, yönetimsel ve futbol takımı olarak durumu tam bir faciadır.
SİLİVRİ DEMOKRATHABER

'TRANSFER BU KADAR'
Maçın ardından düzenlediği basın toplantısında konuşan Denizli kötü haberi verdi: “Transfer bu kadar!” İşte Mustafa Denizli’nin konuyla ilgili söyledikleri…

Valla yaklaşık bundan 1 ay önce kendimize yeni bir yol haritası yapmıştık. Normal transfer sezonunda çok işlem yapmadan bu dönemde bizi ileriye taşıyacak yaş ortalaması düşük futbolcuların alınmasını dünüyorduk. Bunları 5 olarak düşünüyorduk ama koşullar son anda değişti. Bu transferleri muhtemel olarak yapamayacağız. Başkanımızla uzun süren bir toplantı yaptık. En sağlıklı kararı nasıl veririz bunu değerlendirmeye çalıştık. Burada bizim kulübümüze hizmet ederken her iki tarafıda düşünmek zorundayız. Donk ve Linnes ile bu dönemi kapattık.

MAÇIN HİKAYESİ
Stat: Osmanlı
Hakemler: Halis Özkahya, Mehmet Cem Hanoğlu, Hakan Yemişken
Osmanlıspor: Ahmet Şahin, Muhammed Bayır, Numan Çürüksu, Uğur Demirok, Pinto, Torje (Dk. 82 Erdal Kılıçaslan), Musa Çağıran, Lawal (Dk. 78 Mehmet Güven), Umar, Ndiaye, Rusescu (Dk. 84 Serdar Deliktaş)
Galatasaray: Muslera, Sabri Sarıoğlu, Denayer (Dk. 57 Bilal Kısa), Semih Kaya (Dk. 15 Carole), Hakan Balta, Donk, Selçuk İnan, Sinan Gümüş (Dk. 71 Umut Bulut), Sneijder, Olcan Adın, Burak Yılmaz
Goller: Dk. 20 ve 44 Umar, Dk. 51 Musa Çağıran (Osmanlıspor), Dk. 31 Burak Yılmaz, Dk. 43 Sneijder (Galatasaray)
Sarı kartlar: Dk. 44 Muslera, Dk. 78 Hakan Balta (Galatasaray), Dk. 54 Musa Çağıran, Dk. 75 Rusescu, 90+1 Umar

OSMANLISPOR YİNE YENDİ!
Galatasaray'ı 3-2 mağlup eden Osmanlıspor, sarı kırmızılı takımı Spor Toto Süper Lig'in 2. haftasında Türk Telekom Arena'da oynanan maçta da 2-1'lik skorla mağlup etmişti.

DEPLASMAN KABUSU SÜRÜYOR
Galatasaray'ın deplasmanlardaki kötü gidişi Osmanlıspor maçında da sürdü. Ligde 10 dış saha maçına çıkan sarı kırmızılı takım, 3 karşılaşmada kazandı, 4 maçta berabere kaldı, 3 müsabakada da mağlup oldu. Sarı-kırmızılılar, rakip sahalarda 13 puan topladı. Bu karşılaşmalarda 19 gol kaydeden Galatasaray, kalesindeki 16 gole engel olamadı.


BEŞİKTAŞ KAYIP VERMEZSE FARK 14 OLACAK

Galatasaray, Osmanlıspor deplasmanında aldığı mağlubiyetle 33 puanda kaldı. 2 maçı eksik olan Beşiktaş, bunları kayıpsız atlattığı taktirde fark 6 puana çıkacak. Osmanlıspor ise puanını 22'ye yükseltti.

LINNES YEDEK KULÜBESİNDE
Galatasaray'ın ara transfer döneminde kadrosuna kattığı Martin Linnes, maçta yedek kaldı. Teknik direktör Denizli, Ziraat Türkiye Kupası'nda ilk kez sarı-kırmızılı formayı giyen Linnes'i Osmanlıspor karşısında yedek kulübesinde oturttu.

TRİBÜNLER DOLDU
Ankara'daki soğuk havaya rağmen taraftarlar, Osmanlıspor ile Galatasaray arasında yapılan karşılaşmaya büyük ilgi gösterdi. Konuk sarı-kırmızılı takımın taraftarları kendilerine ayrılan kale arkası tribünü tamamen doldurdu. Başkent ekibinin taraftarları da tribünlerdeki yerini aldı.

DONK'TAN HAKEME TEPKİ
Galatasaraylı futbolcu Donk, maçtan sonra hakem Halis Özkahya'yı eleştirdi. Hollandalı futbolcu, "Olmaması gereken bir skordu. Bugün rakipten çok hakemlerle mücadele etmek zorunda kaldık. Bizim aleyhimize yapılan hatalar var" diye konuştu.

SEMİH VE DENAYER SAKATLANDI
Galatasaray, Osmanlıspor maçında 2 sakat verdi. Semih Kaya kasığındaki zorlanma nedeniyle 15. dakikada yerini Carole'e bırakırken, kalça ve arka adalesinde ağrı hisseden Denayer, 57. dakikada Bilal Kısa ile değişti. İki futbolcunun da durumları MR çekiminden sonra netleşecek.

Business News