HIDE

GAZETE DEMOKRAT / EKONOMİ

GRID_STYLE

SON HAVADİS

SHOW_BLOG

Valinin, ENSAR VAKFI'nın ve KAİMDER'in inkar ettiği istismarcı Muharrem B. çocuklarla sahnede

Karaman’da 10 çocuğa cinsel istismarda bulunmaktan tutuklanan Muharrem B. hakkında KAİMDER “Bu kişi ile hiç bir ilgimiz yok” demişti. ...


Karaman’da 10 çocuğa cinsel istismarda bulunmaktan tutuklanan Muharrem B. hakkında KAİMDER “Bu kişi ile hiç bir ilgimiz yok” demişti. Karamangundem isimli yerel internet sitesinde Muharrem B.’nin KAİMDER’in bir etkinliğinde çocuklarla birlikte sahnede yer aldığı fotoğraflar ortaya çıktı

Karaman’da 45 çocuğa cinsel istismar iddiaları üzerine Karaman Valiliği, ilde Ensar Vakfı ve Karaman Anadolu İmam Hatip ve İmam Hatip Lisesi Mezunları Derneği’ne (KAİMDER) ait yurt bulunmadığını açıklamıştı. Oysa Karamangundem adlı yerel internet sitesinde hem Ensar Vakfı hem de KAİMDER yurtlarının olduğuna dair haberler yer alıyordu.


KAİMDER “çocuklara cinsel istismarda  bulunan kişi ile hiç bir ilgimiz yok” dedi. Fakat Karamangundem internet sitesinin “KAİMDER’li öğrencilerden muhteşem gece” başlıklı haberinde 10 çocuğa cinsel istismardan tutuklanan Muharrem B.’nin çocuklarla aynı sahnede olduğu bir fotoğrafı bulundu. “Bensiz olmaz Çanakkale Gösterisi” adlı etkinliğin aktarıldığı haberde “KAİMDER’in yurdunda kalan Karaman İmam Hatip Ortaokulu 6. sınıf öğrencileri” ifadeleri kullanıldı.


İnternet sitesinin 19 Kasım 2012 yılına ait haberinde ise Ensar Vakfı Karaman Şubesi öğrencilerinin Karamangundem internet sitesini ziyarete geldiğine dair bir haber bulunuyordu. İlgili haberlerin linki tarama yapıldığında çıksa da haber içerikleri siteden kaldırılmış durumda.

Business News