HIDE

GAZETE DEMOKRAT / EKONOMİ

GRID_STYLE

SON HAVADİS

SHOW_BLOG

“Nerede olursan ol, İçeride, dışarıda, derste, sırada, Hep beraber diktaya karşı ayağa!… #Ayağa Kalkıyoruz”

Başkanlığa “Hayır” diyenlerin sosyal medyada başlattıkları eylemler, ülke genelinde sokağa yayılıyor. 3 gün boyunca okulda, işyerinde, sok...

Başkanlığa “Hayır” diyenlerin sosyal medyada başlattıkları eylemler, ülke genelinde sokağa yayılıyor. 3 gün boyunca okulda, işyerinde, sokakta binlerce kişi, aynı saatte diktaya karşı ayağa kalkma eylemi gerçekleştirecek


TBMM’de bugün birinci tur görüşmeleri sona erecek olan, Başkanlık rejimini içeren Anayasa değişikliği teklifine karşı tepkiler sosyal medya profillerine yayıldı. “Başkanlığa hayır” diyen binlerce kişi dün (14 Ocak) akşam profillerini rengarenk “HAYIR” görselleri ile donattı.

Milletvekillerinden, siyasi parti ve demokratik kitle örgütü temsilcilerine kadar binlerce kişi Twitter’da fotoğraflarını #AyağaKalkıyoruz etiketiyle paylaştı.

Dün akşam gerçekleştirilen “Hayır” eylemiyle, 3 gün boyunca ülke genelinde gerçekleştirilecek “Ayağa Kalkıyoruz” eyleminin de duyurusu yapıldı. 16, 17 ve 18 Ocak’ta ülkenin her yerinde diktaya karşı bir dakikalık ayağa kalkma eylemleri gerçekleştirilecek.

“Nerede olursan ol”

16 Ocak’ta saat 16.00’da, 17 Ocak’ta saat 17.00’da, 18 Ocak’ta saat 18.00’da gerçekleştirilecek ayağa kalkma eylemleri için duyuru ise şu şekilde yapıldı:

“Nerede olursan ol, İçeride, dışarıda, derste, sırada, Hep beraber diktaya karşı ayağa!… #Ayağa Kalkıyoruz”



Resmi Twitter'da görüntüle

Profil resmimizi 21.00'da değiştiriyor, renklerimizle Başkanlığa Hayır diyoruz. 



Anayasa değişikliğinin 16. md oy dağılımı
Kabul:341
Red:134

Genel Kurul yarın 16'da toplanacak.



Resmi Twitter'da görüntüleResmi Twitter'da görüntüleResmi Twitter'da görüntüleResmi Twitter'da görüntüle

Darbeye, Diktaya
Diktatöre, Mollaya,
Egemenliği Halktan Alıp Saraya Veren Anayasaya karşı  
Sendika.Org

Business News