HIDE

GAZETE DEMOKRAT / EKONOMİ

GRID_STYLE

SON HAVADİS

SHOW_BLOG

Antalyaspor kadro dışı bıraktı, TFF Antalyaspor'un kararını destekledi, ve sonunda gözaltına alındı: İşte Sagiv Jehezkel'in yaşadıkları...

Adalet Bakanı Tunç, attığı gol sonrası hareketi nedeniyle kadro dışı bırakılan Antalyasporlu Jehezkel hakkında adli soruşturma başlatıldığın...


Adalet Bakanı Tunç, attığı gol sonrası hareketi nedeniyle kadro dışı bırakılan Antalyasporlu Jehezkel hakkında adli soruşturma başlatıldığını açıkladı. Jehezkel gözaltına alındı.

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Trabzonspor maçında attığı golden sonra İsrail'in Gazze'de katliamın başladığı tarihe atıfla bileğindeki yazıyı gösteren İsrailli futbolcu Sagiv Jehezkel hakkında soruşturma başlatıldığını duyurdu. Futbolcu Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatıyla gözaltına alındı. 

İFADE İŞLEMİ SÜRÜYOR

Daha sonra Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatıyla Antalya Emniyet Müdürlüğü ekipleri İsrailli futbolcuyu gözaltına alarak emniyete götürdü. Jehezkel'in  ifade işlemleri sürüyor.

SÖZLEŞMESİ FESHEDİLECEK

Antalyaspor Kulübü Başkan Vekili ve Basın Sözcüsü Evren Alkan da ilk olarak kadro dışı bırakılan Jehezkel'in sözleşmesinin feshedilmesi için kulüp avukatlarının çalıştığını açıkladı.

İsrailli futbolcunun kendilerinden habersiz şekilde böyle bir hareket yaptığını ifade eden Alkan, Jehezkel'in kadro dışı bırakılmasının yanı sıra en kısa sürede de sözleşmesinin fesih edileceğini kaydetti.

TFF DE AÇIKLAMA YAYINLADI

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) de yaptığı açıklamayla İsrailli futbolcu Sagiv Jehezkel'i kınadı.

TFF'nin internet sitesinden yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı: "​​​​​​​Trendyol Süper Lig'de oynanan Bitexen Antalyaspor-Trabzonspor maçında futbolcu Sagiv Jehezkel'in hiçbir şekilde kabul edilemez davranışını kınıyoruz. Bitexen Antalyaspor'un futbolcu ile ilgili aldığı kadro dışı bırakılma kararını yerinde buluyoruz. Sorumlular ile ilgili gerekli işlemler ve disiplin soruşturmaları ivedilikle başlatılmıştır. İnsanlık onurunu ve Türk toplumunun vicdanını rahatsız eden bu hareketin sorumluları ile ilgili gereğinin yapılacağından kamuoyunun şüphesi olmasın."


YÖNETİM KURULU KARARIYLA KADRO DIŞI

Jehezkel golün ardından kameralara giderek sol bileğindeki sargının üzerindeki "100 days 07.10" ifadelerini göstermişti.

Maçın ardından Antalyaspor ise futbolcuyu kadro dışı bıraktığını duyurmuştu.

Antalyaspor, İsrailli futbolcuyu 'gol sevinci' nedeniyle kadro dışı bıraktı

Antalyaspor, Trabzonspor maçında attığı golden sonra İsrail'in Gazze'de katliama başladığı güne atıfla bileğindeki "100 days 07.10" yazısını gösteren İsrailli futbolcu Jehezkel'i kadro dışı bıraktı.


Antalyaspor, bugün oynanan Süper Lig'in 20. hafta maçında Trabzonspor'a attığı golden sonra yaptığı hareket nedeniyle İsrailli oyuncu Sagiv Jehezkel'i kadro dışı bıraktı.

Jehezkel attığı golün ardından kameralara giderek sol bileğindeki sargının üzerindeki "100 days 07.10" ifadelerini gösterdi.

Antalyaspor, Hamas saldırılarının ardından İsrail'in Gazze'de giriştiği katliamın başlangıç günü olan 7 Ekim'e atıf yapan yazıyı gösteren futbolcuya ceza verildiğini açıkladı. 

Antalyaspor Başkanı Sinan Boztepe, yönetim kurulu kararıyla kadro dışı bırakılan İsrailli oyuncu Sagiv Jehezkel'in davranışını üzüntü ve şaşkınlık ile takip ettiğini belirtti.

Boztepe, yaptığı yazılı açıklamada şu ifadeleri kullandı: "Bizler sporun ve yeşil zeminin içinde kalmaya, futbolcularımızı din, dil, ırk ayrımı yapmadan sadece sporcu olarak görmeye devam ederken, spekülasyona neden olabilecek bu hareketi asla tasvip etmiyorum."

Business News