HIDE

GAZETE DEMOKRAT / EKONOMİ

GRID_STYLE

SON HAVADİS

SHOW_BLOG

Afganistan'dan dehşet verici görüntüler: Kabil'den kaçmaya çalışan 2 Afgan uçaktan düşerek can verdi! (VİDEO)

  Kabil'den kaçmaya çalışan 2 Afgan uçaktan düştü! Taliban'ın, Afganistan'ın başkenti Kabil'i ele geçirmesinin ardından Afga...

 Kabil'den kaçmaya çalışan 2 Afgan uçaktan düştü!


Taliban'ın, Afganistan'ın başkenti Kabil'i ele geçirmesinin ardından Afgan halkı ülkeyi terk etmek için harekete geçti. Bazı Afganlar panik havasının hakim olduğu Kabil Havalimanı'ndan kalkan bir Amerikan uçağının kanat ve iniş takımına tutunarak kaçmaya çalıştı. O kişilerin uçaktan düştüğü anlar kaydedildi.

Afganistan'dan dehşet verici görüntüler: Uçağa tutunup kaçmaya çalışanlar düşerek can verdi! Taliban'ın, Afganistan'ın başkenti Kabil'i ele geçirmesinin ardından Afgan halkı ülkeyi terk etmek için harekete geçti. Bazı Afganlar panik havasının hakim olduğu Kabil Havalimanı'ndan kalkan bir Amerikan uçağının kanat ve iniş takımına tutunarak kaçmaya çalıştı. O kişilerin uçaktan düştüğü anlar kaydedildi...

Kabil'in Taliban'ın eline geçmesinin ardından havalimanındaki kalabalık kısa sürede çoğaldı, izdiham çıktı. İddiaya göre, bazı Afganlar askeri uçaklara da binmeye çalıştı. Havalimanında görevli bulunan ABD askerleri ise havaya ateş açtı.

ATEŞ AÇILDI

ABD'li bir yetkili havalimanındaki kalabalığın kontrolden çıktığını belirterek, "kaosu yatıştırmak için" ateş açıldığını söyledi.

5 KİŞİ YAŞAMINI YİTİRDİ

Binlerce kişinin akın ettiği ve piste çıktığı Kabil Havalimanı'nda en az 5 kişi yaşamını yitirdi.

İKİ KİŞİ UÇAKTAN DÜŞTÜ

İran’ın resmi medya kuruluşlarından Tehran Times, ''Kabil’den ayrılan bir uçağın tekerleklerine kendilerini bağlayan iki kişi trajik bir şekilde düşerek can verdi” ifadesini kullandı.

Görüntüler ile ilgili daha fazla detay paylaşılmazken, bu iki kişinin yaşamını yitirdiği öne sürüldü. (CUMHURİYET)

Business News