HIDE

GAZETE DEMOKRAT / EKONOMİ

GRID_STYLE

SON HAVADİS

SHOW_BLOG

Galatasaraylı Marcao takım arkadaşı Kerem Aktürkoğlu'na kafa ve yumruk attı... (VİDEO)

Galatasaraylı Marcao takım arkadaşı Kerem Aktürkoğlu'na kafa ve yumruk attı... Giresunspor- Galatasaray maçının 62. dakikasında saha bir...

Galatasaraylı Marcao takım arkadaşı Kerem Aktürkoğlu'na kafa ve yumruk attı...


Giresunspor- Galatasaray maçının 62. dakikasında saha bir anda karıştı. Galatasaraylı Marcao ile Kerem Aktürkoğlu, saha ortasında birbirine girdi. Marcao'nun Kerem Aktürkoğlu'na yumruk atmaya çalışması gözlendi ve Sarı Kırmızılı ekip futbolcuları Brezilyalı oyuncuyu zor sakinleştirdi.


FATİH TERİM OYUNDAN ALDI

Galatasaray'da Marcao kendisine sus işareti yaptığı gerekçesiyle Kerem Aktürkoğlu'na saldırdı. Brezilyalı futbolcu, genç yıldıza önce kafa atarken daha sonra yumruk attı. Yaşananların ardından VAR'a giden hakem Erkan Özdamar, Marcao'yu kırmızı kartla oyundan attı. Olayların ardından oldukça duygusal ve sinirli olduğu gözlenen Kerem Aktürkoğlu, Fatih Terim tarafından oyundan alındı.


Galatasaray'da Fatih Terim'den Marcao ve Kerem kavgası sonrası 'yaptırım' açıklaması...

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Marcao'un saha içinde takım arkadaşı Kerem Aktürkoğlu'nu yumruklaması hakkında konuştu.


Marcao ile Kerem Aktürkoğlu arasında yaşanan olaya ilk defa şahit olduğunu belirten Terim, "Zaman zaman birbirimize saldırma noktasına geliriz, yükseliriz, yumruk yumruğa bile kavga edilir ama saha içinde kendi arkadaşıyla böyle bir pozisyonu ilk kez görüyorum. Henüz ne olduğunu anlamış değiliz. Kerem bizim genç ve kıymetlimiz. Maçtan yarım saat sonra 'Yaptırım uygulanacak mı?' sorusu herhalde kulağa söylenen bir şey. Yaptırım yapacaksak bize yapacağız, kimseyi de ilgilendirmez. Onu da öldürmeyelim ama ötekinin hakkını da yemeyelim. Melo-Riera'yı da kimsenin bilmemesine rağmen açıkladık ve yönettik. Bunu da yönetiriz. Biz Galatasaray'ı mutlu etmek için alırız kararları" dedi.


Galatasaraylı futbolcu Kerem Aktürkoğlu'na büyük destek!...

Galatasaraylı futbolcular ve Giresunspor tribünleri, maçın bitiş düdüğünün hemen ardından Kerem Aktürkoğlu'na destekte bulundu.

Giresunspor maçının ikinci devresinde takım arkadaşı Marcao'nun saldırısına maruz kalan Kerem Aktürkoğlu'na takım arkadaşları ve teknik heyet moral vermeye çalışırken ev sahibi takım taraftarları da oyuncuyu alkışladı.


Müsabakanın bitiş düdüğünün hemen ardından genç oyuncunun yanına giden sarı kırmızılı futbolculara Kerem'a sarılarak destek verdi.

Giresunsporlu taraftarlar ise oyuncuyu ayakta alkışlayarak moral vermeye çalıştı. (CUMHURİYET - HÜRRİYET)











Business News