HIDE

GAZETE DEMOKRAT / EKONOMİ

GRID_STYLE

SON HAVADİS

SHOW_BLOG

13 maç, 9 galibiyet, 4 beraberlik... BAL'da Kütahyaspor fırtınası!

Mavi lacivertli ekip 13 maçta 9 galibiyet, 4 beraberlik alırken hiç yenilgi yüzü görmedi. İlk yarının bittiği ligde lider konumda o...

Mavi lacivertli ekip 13 maçta 9 galibiyet, 4 beraberlik alırken hiç yenilgi yüzü görmedi.

İlk yarının bittiği ligde lider konumda olan takım, adım adım şampiyonluğa yürüyor.
BÖLGESEL Amatör Lig (BAL) 10. Grup lideri Kütahyaspor’da şampiyonluk için çalışmalar devam ediyor. 1966 yılında kurulan ve yıllarca 2. Türkiye Ligi’nde başarılar elde eden Kütahyaspor’da yönetim değişikliği sonrası ligin başlaması ile birlikte şampiyonluk en büyük hedef olarak belirlendi.

İlk yarıda oynanan 13 karşılaşma sonrası bulunduğu 10. Grup’ta liderliği namağlup unvanı ile elde eden mavi lacivertliler, şampiyonluk için en büyük adaylar arasında olduğunu gösterdi.
Yönetim kurulunun teknik kadroda yaptığı değişiklikle Gürkan Zora’nın teknik sorumluluğunda futbolcular da iyi motive olup başarılı sonuçlar almaya başladı.
ÖZDOĞAN: ‘OYUNCULARA GÜVENiYORUZ’
TAKIMLA ilgilenen ve aynı zamanda belediye başkan yardımcısı da olan Mehmet Özdoğan, “Kütahyaspor’un her zaman yanında olduğumuzu belirttik ve bunu sonuna kadar da sürdüreceğiz. Tek hedefimiz şampiyon olmak ve mavi lacivertli takımı Profesyonel Türkiye 3. Ligi’ne yükseltmektir. Bunu başardığımızda da tüm Kütahya olarak en büyük mutluluğu yaşayacağız” şeklinde konuştu.
İdari asbaşkan olan Osman Baş ise, “Biz yönetim olarak inanarak bu göreve geldik ve takımımızı şampiyon olarak görmek en büyük arzumuz. Devam eden maçlarda da görüldüğü gibi grubumuzda en iyi futbolu oynayan ve rakiplerine fark yapan yeni takımımız bunu başaracaktır” ifadelerini kullandı.
‘Hedefimiz şampiyonluk’
KÜTAHYASPOR Teknik Direktörü Gürkan Zora, “Oyuncularımıza önce güven verdik, şimdi de bunun semeresini görmekteyiz. Temennimiz şimdi ilk yarıda olduğu gibi ikinci yarı maçları sonunda da aynı farkla zirvede yer alıp şampiyonluk ipini göğüslemektir” diye konuştu.

Business News