HIDE

GAZETE DEMOKRAT / EKONOMİ

GRID_STYLE

SON HAVADİS

SHOW_BLOG

ÖZCAN IŞIKLAR'IN İŞLERİNE AKIL SIR ERDİRİLEMİYOR!

21 Eylül 2012 tarihinde yıkımına başlanan eski PTT binasının arsası üzerine kültür merkeziyle birlikte inşa edilen ve restorasyonu tamamlanı...


21 Eylül 2012 tarihinde yıkımına başlanan eski PTT binasının arsası üzerine kültür merkeziyle birlikte inşa edilen ve restorasyonu tamamlanınca belediye zabıta noktası olarak kullanıma sokulan bina şimdi tekrar PTT binası olarak kullanılmaya başlanacak.

Belediye başkanı Özcan Işıklar’ın birbirini tutmayan, plansız, projesiz,  çala kalem işleri ve kararsızlıkları herkesi büyük bir şaşkınlığa sevk ediyor.


Özcan Işıklar şimdi de daha önce yıkacağı diyerek boşattığı eski zabıta binasını tekrar PTT’nin kullanımına verdi.

PTT’yi yıllardır hizmet verdiği binadan çıkarıp Silivri’nin tarihi dokusu niteliğindeki PTT binasını yıkarak PTT’yi yıllardır küçücük bir mekanda hizmet vermeye mahkum eden Özcan Işıklar, şimdi aynı PTT’yi yıkacağını söylediği eski zabıta binasına yerleştiriyor.


Bir yaptığı bir yaptığını tutmayan, plansız, projesiz,  çalakalem ve gereksiz işlere imza atmaya devam eden Özcan Işıklar ve başarısız ekibinin bu son olayda da ne yapmak istediğini yada ne yapmamak istediğini kimse çözebilmiş değil.


YANLIŞ HESAP BAĞDAT’TAN DÖNDÜ

Özcan Işıklar’ın plansız, programsız adımları sonucunda binaları yıkılarak adeta sokak ortasında kalmış olan PTT çalışanları, şimdi harıl harıl eski zabıta binasında tadilata girişerek büyük masraflarla yeni yerine taşınmaya çalışıyor. PTT çalışanlarının burada ne kadar süre hizmet vereceğini ise kendileri de dahil olmak üzere hiç kimse bilmiyor.
(YAZI VE METİN DESTEĞİ: BİZİM SİLİVRİ GAZETESİ)

Business News