HIDE

GAZETE DEMOKRAT / EKONOMİ

GRID_STYLE

SON HAVADİS

SHOW_BLOG

MHK - Digitürk İlişkisi Mutlaka Sorgulanmalıdır!

SİLİVRİ DEMOKRATHABER'İN NOTU: NEYMİŞ, HAKEM DENİZ ATEŞ BİTNEL VOLKAN ŞEN PENALTISINI UYDURMUŞ... EVET UYDURDU... AMA BU İLK DEFA OLMUYO...


SİLİVRİ DEMOKRATHABER'İN NOTU:

NEYMİŞ, HAKEM DENİZ ATEŞ BİTNEL VOLKAN ŞEN PENALTISINI UYDURMUŞ... EVET UYDURDU... AMA BU İLK DEFA OLMUYOR Kİ... İLK YARIDAKİ EN AZ 4 BEŞİKTAŞ MAÇINI VE ÖRNEĞİN TRABZONSPOR MAÇINDAKİ DENAYER'İN ELLE OYNAMASININ ES GEÇİLMESİ FACİASINI HERKESLER BİLİYOR... KEZA GEÇEN HAFTA NANİ İÇİN UYDURULAN PENALTIYI VS...
BURADA DİKKAT EDİLMESİ GEREKEN BİR TEK NOKTA VAR...
BU YANLIŞ VE HAKSIZ DÜDÜKLER SANILDIĞININ AKSİNE KULÜP BAŞKANLARININ BASKILARIYLA FALAN DEĞİL... SADECE VE SADECE YAYINCI KURULUŞUN BASKISIYLA ÇALINIYOR...KULÜPLERİN BU YANLIŞ DÜDÜKLERDE ZERRE KADAR PAYLARI YOK! BU SENE HAKEM HATALARININ TAVAN YAPMASININ TEK NEDENİ YAYINCI KURULUŞ...
3 BÜYÜK TAKIMIN BİR TANESİ YARIŞ DIŞINDA KALMIŞTIR... BU SAATTEN SONRA YAYINCI KURULUŞUN ELİNDE ARTIK SADECE FENERBAHÇE VE BEŞİKTAŞ VARDIR... BU 2 TAKIMI YARIŞ İÇERİSİNDE TUTABİLMEK İÇİN DİGİTURK ELİNDEN GELENİ ARDINA KOYMAYACAKTIR... KOYMUYORDUR DA ZATEN...
BU ÜLKEDE, "ŞİKEDEN DOLAYI KAYBIM VAR, BU KAYBI KAPATMANIZ LAZIM" DİYEREK ŞAMPİYONUN 9 PUAN FARKLA BELLİ OLDUĞU SEZONUN SONUNDA YENİDEN MİNİ BİR LİG DÜZENLETMEYE GÜCÜ YETEN DİGİTURK, HER ŞEYİ YAPABİLİR... BU GÜCÜ VARDIR!
DOLAYISIYLA MHK-DİGİTÜRK İLİŞKİSİ MUTLAKA SORGULANMALIDIR!

SİLİVRİ DEMOKRATHABER

MAÇIN HİKAYESİ
Spor Toto Süper Lig'de Fenerbahçe, konuk ettiği Çaykur Rizespor'u 2-1 yenerken, karşılaşmanın üç golü de penaltılardan geldi. Sarı lacivertlilerin gollerini Fernandao (Dk.29 ve 40), Çaykur Rizespor'un sayısını Sylvestre (Dk.47) attı. Fenerbahçe bu galibiyetle puanını 46'ya çıkarırken, 2 maç eksiği bulunan Beşiktaş'a 5, Galatasaray'a ise 13 puan fark attı.

Stat: Ülker
Hakemler: Deniz Ateş Bitnel, Kerem Ersoy, Erdem Bayık
Fenerbahçe: Volkan Demirel, Şener Özbayraklı, Kjaer, Alves, Hasan Ali Kaldırım, Mehmet Topal, De Souza, Ozan Tufan, Volkan Şen (Dk. 80 Alper Potuk), Markovic, Fernandao (Dk. 73 Van Persie)
Çaykur Rizespor: Itandje, Dhurgham İsmail, Ertuğrul Ersoy, Oboabona, Koray Altınay, Orhan Ovacıklı, Sercan Kaya (Dk. 46 Sylvestre), Robin Yalçın (Dk. 80 Ümit Korkmaz), Ahmet İlhan Özek (Dk. 67 Eren Albayrak), Mehmet Akyüz, Deniz Kadah
Goller: Dk. 29 ve 40 Fernandao (Penaltılardan) (Fenerbahçe), Dk. 47 Sylvestre (Penaltıdan) (Çaykur Rizespor)
Sarı kartlar: Dk. 8 Robin Yalçın, Dk. 28 Mehmet Akyüz, Dk. 90+2 Koray Altınay (Çaykur Rizespor), Dk. 30 Fernandao, Dk. 47 Volkan Demirel, Dk. 51 Kjaer, Dk. 90 Şener Özbayraklı, Dk. 90+1 Alves (Fenerbahçe)

MAÇIN GOL POZİSYONLARI
27. dakikada sol çaprazda Fernandao ile paslaşan Volkan Şen, ceza alanı içinde Sercan ile girdiği ikili mücadelede yerde kalınca hakem penaltı noktasını gösterdi. 29. dakikada atışı kullanan Fernandao, meşin yuvarlağı filelere göndererek takımını 1-0 öne geçirdi.
39. dakikada sağdan kullanılan korner atışında Fernandao'nun ayak koyduğu top Sercan'ın eline çarpınca hakem penaltı kararı verdi. 40. dakikada topun başına bir kez daha gelen Fernandao, meşin yuvarlağı ikinci kez filelere göndererek farkı ikiye çıkardı: 2-0.
İkinci yarının başlama vuruşunu yapan konuk takım, atılan uzun pasta ceza alanı içinde topa hamle yapan Deniz'in, kaleci Volkan tarafından düşürülmesiyle 46. dakikada penaltı kazandı. 47. dakikada atışı kullanan Sylvestre, meşin yuvarlağı Volkan'ın sağından filelere gönderdi ve farkı bire düşürdü: 2-1.


NANI KADRODA YOKTU
Fenerbahçe'nin Portekizli futbolcusu Luis Nani, gribal enfeksiyon nedeniyle 18 kişilik maç kadrosuna dahil edilmedi. Sarı-lacivertlilerin dün yaptığı antrenmanda da çıkmayan Nani, Çaykur Rizespor karşısında takımını yalnız bırakmak zorunda kaldı. Fenerbahçe'de Nani'nin dışında sakatlıklarından dolayı tedavileri süren Gökhan Gönül, Ertuğrul Taşkıran, Raul Meireles, Abdoulaye Ba ve Diego Ribas, Çaykur Rizespor karşısında forma giyemedi.

VAN PERSIE VE CANER KULÜBEDE
Sarı lacivertlilerde iyileşerek son iki antrenmana katılan Robin van Persie ise yedek kulübesine bekledi. Van Persie'nin dışında Fenerbahçe'de Fabiano Ribeiro, Alper Potuk, Mehmet Topuz, Caner Erkin, Uygar Mert Zeybek ve Kadlec, yedek kulübesinde oturan isimler oldu.

ŞENER 10 MAÇ SONRA İLK 11'DE
Fenerbahçe'nin milli futbolcusu Şener Özbayraklı, Süper Lig'de 10 maç sonra ilk 11'de sahaya çıktı. Şener, sezon başında Gökhan Gönül'ün sakatlığında formayı kapıp ligin ilk 8 maçında doksanar dakika sahada kalmıştı. Ligin 9. haftasında sakatlığını atlatan Gökhan'a formayı kaptıran Şener, daha sonraki 10 maçta yedek kulübesinde bekledi. Gökhan Gönül'ün sakatlığında tekrar forma şansı doğan 26 yaşındaki futbolcu, Çaykur Rizespor karşısında ilk 11'de oynadı.

DENİZ KADAH, PEREIRA'YI ÇILDIRTTI
Karşılaşmanın 16. dakikasında Bruno Alves ile girdiği ikili mücadele sonunda başını tutarak kıvranmaya başlayan Deniz Kadah'ın bu hareketi, Vitor Pereira'yı çok kızdırdı. Numara yaptığı gerekçesiyle Deniz'in üzerine yürüyen Pereira'yı, araya giren idari menajer Hasan Çetinkaya sakinleştirdi.

KJAER CEZALI DURUMA DÜŞTÜ

Mücadelenin 51. dakikasında konuk ekipten Koray Altınay'a yaptığı sert faulun ardından Deniz Ateş Bitnel tarafından sarı kartla cezalandırılan Simon Kjaer cezalı duruma düştü. 26 yaşındaki başarılı savunmacı, Fenerbahçe'nin 5 Şubat 2016 tarihinde Antalyaspor deplasmanında oynayacağı mücadelede forma giyemeyecek.

Business News