HIDE

GAZETE DEMOKRAT / EKONOMİ

GRID_STYLE

SON HAVADİS

SHOW_BLOG

Almanya'dan enkaz halinde döndüğü söylenen Baykal hala yeni hesaplar peşinde mi?

Kılıçdaroğlu 'enfeksiyon riski var' denilerek görüştürülmedi, Erdoğan Baykal'la Afrin'i konuştu CHP Genel Başkanı Kemal K...

Kılıçdaroğlu 'enfeksiyon riski var' denilerek görüştürülmedi, Erdoğan Baykal'la Afrin'i konuştu
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin eski genel başkanı Deniz Baykal'ı hastanede ziyaret etmek istedi ama görüşmeye ‘enfeksiyon riski var’ denilerek izin verilmedi. Bu karardan kısa süre sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan, Baykal'ı ziyaret etti, 40 dakikalık görüşmede Afrin ve 'yerli silahlar' konuşuldu…


CHP'de şimdi de Deniz Baykal ve ziyaret krizi yaşanıyor

Kılıçdaroğlu’nun Almanya’nın ardından GATA’da da Deniz Baykal’ı ziyaret talebi ‘enfeksiyon riski var’ denilerek reddedildi.

Bu ret gerekçesinin ardından CHP'den üç ismin Baykal'ı ziyaret ettiği ortaya çıkarken, dün de Cumhurbaşkanı Erdoğan, Baykal'la hastanede 40 dakikalık bir görüşme gerçekleştirdi.

Görüşmede Baykal'ın Afrin operasyonu nedeniyle Erdoğan'ı tebrik ettiği, yerli silahlar üzerine sohbet edildiği belirtiliyor.

'Almanya'dan enkaz halinde döndü'

Eski CHP Genel Başkanı Deniz Baykal’ın oğlu Prof. Dr. Ataç Baykal, babasının sağlık durumuna ilişkin, 'Almanya’da tedavi süreci son derece kötüydü. Almanya’dan bir enkaz getirdik ve burada toparlanıyor' dedi.

CHP'nin eski genel başkanı Deniz Baykal, Almanya'da üç ay süren tedavinin ardından Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne getirildi.

Baykal’ın doktor olan oğlu Prof. Ataç Baykal, babasının sağlık durumuna ilişkin, “Almanya’da fizik tedavi yapılması gerekiyordu ancak yapmadılar. Almanya’ya gittikten sonra zatürre geçirdi. Ankara Üniversitesi İbn-i Sina Hastanesi’nde çok daha iyi şartlarda bakıldı. Hatta yoğun bakım altında bile daha iyi fizik tedavi uygulanmıştı. Almanya’dan adeta enkaz getirdik ve burada GATA’da toparlıyorlar. Almanya’ya gitmek bir hataymış" dedi.

'AFRİN TEBRİĞİ'

Hürriyet'ten Rifat Başaran'ın haberine göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan, dün Deniz Baykal’ı ziyaret ederek yanında yaklaşık 35 dakika kaldı. Deniz Baykal, Erdoğan’ı Afrin operasyonu nedeniyle tebrik etti. Erdoğan ve Baykal ayrıca yerli silah üretimi üzerine de sohbet ettiler. Cumhurbaşkanı Erdoğan, İHA ve SİHA’ların çalışmalarını anlattı. Baykal, “İHA ve SİHA’lar gururumuz. Bunlar sayesinde daha az şehit veriyoruz” dedi.

Business News